Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Seinään asennettavat pesuallashanat

1-48 / 82

82 tuotetta

1-48 / 82

82 tuotetta

Seinään asennettavat pesuallashanat

Kodin toimintojen suunnittelussa on syytä ottaa puhtauteen ja peseytymiseen liittyvät näkökohdat hyvin huomioon. Erilaiset hanaratkaisut tuovat veden sinne, missä sitä tarvitaan. Seinään asennettavat pesuallashanat ja muut kodin hanat löydät Netraudasta. Tutustu valikoimaan jo tänään ja tilaa kodin remonttitarpeiden mukaiset tuotteet – tietenkin aina edulliseen hintaan!

Pesuallashana osana sisustusta

Hanat ovat sisustuksen pieniä, mutta merkitseviä yksityiskohtia. Laadukas hana kestää aikaa ja on usein jokapäiväisessä käytössä, joten ei ole yhdentekevää, millaisen hanan valitsee. Tyyliin sopiva hana istuu harmonisesti ympäristöönsä, mutta toisaalta kauniisti muotoiltu hana voi toimia persoonallisena sisustuselementtinä. Seinään asennettavia pesuallashanoja löytyy monenlaisissa tyyleissä, aina modernin pelkistetyistä malleista runsasmuotoisempiin hanavaihtoehtoihin. Selkeästä tyylistä pitävän kannattaa tutustua piiloasennettaviin hanoihin, joissa esille jäävien osien määrä on vähäinen. Piiloasennettavan hanan puhtaana pitäminenkin on nopeampaa kuin perinteisen hanan hoitaminen. Tilaa omaan käyttöösi ja kotiisi sopiva hana Netraudasta helposti vain muutamalla klikkauksella!

Seinään asennettavien pesuallashanojen ominaisuudet

Seinään asennettavaa pesuallashanaa valitessa kannattaa pohtia muun muassa sitä, sopisiko tilaan paremmin hana, jossa on kiinteä vai kääntyvä juoksuputki. Kääntyvä juoksuputki voi olla kätevä esimerkiksi kohteissa, joissa on lattiakaivo. Tarjolla on myös kosketusvapaita seinään asennettavia hanoja, jotka jättävät kädet kätevästi vapaiksi. Hanan suuttimet, kuten esimerkiksi poresuutin, muotoilevat hanasta virtaavaa vesisuihkua. Hanaan saattaa olla myös mahdollista tehdä pieniä säätöjä käyttökohteen mukaan. Esimerkiksi piiloasennettavissa hanoissa hanan kahvan puoli saattaa hanamallista riippuen olla vaihdettavissa. Tutustu valitsemasi hanan ominaisuuksiin ennen tilaamista. Kun valinta on tehty, sujuu ostosten tekeminen Netraudan verkkokaupassa jouhevasti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.