Vesiputoushanat

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

Vesiputoushanat

Vesiputoushanalla luot raikkaan modernin ja samalla luonnonmukaisen tuulahduksen esimerkiksi WC- tai kylpyhuonetiloihin, miksei myös keittiöön. Vesiputoushanoissa yhdistyvät silmää hivelevä muotoilu ja veden kaunis virtaus. Vesikalusteita valitessa nykyaikaisen sisustajan kannattaakin perehtyä myös vesiputoustyylisiin hanoihin. Suunnittelu kannattaa aloittaa Netraudan verkkokaupasta, josta löydät kaikki kylpyhuoneiden, WC-tilojen ja keittiöiden rakentamiseen ja remontoimiseen tarvittavat tarvikkeet ja välineet. Tutustu ja aloita suunnitelmiesi toteuttaminen jo tänään Netraudasta!

Vesiputousmainen virtaus lumoaa

Vesiputoushanan juju piilee sen muotoilussa. Vesiputoushanasta vesi nimittäin suihkuaa vapaasti yhtenäisenä massana, ilman vettä sekoittavaa suutinta. Veden liike vangitsee katseen ja muistuttaa vuoripuron soljumista. Vesiputoushana luo tilaan ihanan luonnonmukaista tunnelmaa, joka virkistää ja rentouttaa kiireisen arjen keskellä. Vesiputousmaisesti putoava vesi hellii myös tuntoaistia. Tilaa oma vesiputoushanasi Netraudasta – taatusti edulliseen hintaan!

Laaja valikoima vesiputoushanoja

Yhteistä kaikille vesiputoushanoille on niiden kaunis vesisuihku ja nykyteknologiaa hyödyntävä muotoilu. Eri hanoissa on kuitenkin yksilöllisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta jokaiseen tilaan löytyy juuri se sopiva hana. Korkearunkoiset mallit ovat omiaan asennettavaksi malja-altaiden yhteyteen. Modernin veistosmaiset mallit puolestaan istuvat nykyaikaiseen sisustukseen saumattomasti, mutta tuovat kuitenkin kokonaisuuteen omanlaisensa säväyksen. Hana on pieni yksityiskohta, joka kuitenkin on jatkuvassa käytössä ja jää helposti vieraidenkin mieleen. Ilahduta itseäsi ja yllätä vieraasi kutsuvasti solisevalla vesiputoushanalla! Sopivan hanan ja kaikki asentamiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet löydät Netraudasta. Tilaa jo tänään ja unelmien toteuttaminen voi alkaa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.