1-75 / 75

75 tuotetta

1-75 / 75

75 tuotetta

Piiloasennussuihkut

Piiloasennussuihku istuu saumattomasti ympäristöönsä. Piiloon asennettava suihku on trenditietoisen valinta ja sopii erityisen hyvin selkeälinjaiseen ja minimalistiseen kylpytilaan. Se on myös hyvä vaihtoehto, jos sisustusvalintojen tavoitteena on kodin mahdollisimman helppo siivottavuus. Klikkaa itsesi Netraudan verkkokauppaan ja inspiroidu laajasta suihkuvalikoimastamme! Meiltä löydät suihkujen lisäksi myös kaikki muut rakentamiseen ja remontoimiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Palvelemme sekä kodin remontoijia että ammatikseen rakentavia – tietenkin asiantuntevasti ja ammattitaidolla!

Piiloasennussuihku on nykyaikaa

Piiloasennussuihkussa esillä olevien osien määrä on minimissä ja suuri osa tekniikasta on suihkun nimen mukaisesti piilossa. Tällainen ratkaisu luo tilaan harmonista tuntua, sillä silmä lepää yksinkertaisissa muodoissa ja pelkistetyissä sisustusratkaisuissa. Piiloasennussuihku sopii myös erinomaisesti esimerkiksi näyttävän laatoituksen pariksi, koska se ei vedä huomiota itseensä ja rauhoittaa kokonaisuutta. Piiloasennussuihku myös helpottaa siivoamista, sillä siivoaminen on tietenkin sitä helpompaa, mitä vähemmän siivottavia osia on. Kylpyhuonekalusteet kärsivät usein hankalasti irrotettavista kalkkitahroista, joiden määrän voi minimoida suosimalla helposti siivottavien materiaaleja ja pelkistettyjä ratkaisuja.

Piiloasennussuihkut kaikkiin tilanteisiin

Netraudan piiloasennettavien suihkutuotteiden kategoriasta löydät runsaasti erilaisia suihkun osia ja myös kokonaisia suihkusettejä, joille kaikille yhteistä on piiloasennus. Tarjolla on muun muassa suihkupäitä, suihkuhanoja, erilaisia hanojen pintaosia, yläsuihkuja, termostaatteja ja käsisuihkumoduuleja. Haluat sitten turvautua valmiiksi suunniteltuun suihkusettiin tai koota mieleisesi suihkukokonaisuuden itse, on oikea paikka ostoksille Netraudan verkkokauppa! Tilaa haluamasi tarvikkeet jo tänään, ja kylpyhuoneremontti voi alkaa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16