Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

1-48 / 100

100 tuotetta

1-48 / 100

100 tuotetta

Käsisuihkut

Laadukas ja toimiva käsisuihku kuuluu kylpyhuoneen kulmakiivin. Käsisuihku on monikäyttöinen ja kätevä arjen pelastaja, jossa saattaa myös piillä hemmotteluun sopivia toimintoja. Erilaisiin vaihtoehtoihin perehtymiseen kannattaakin käyttää hieman aikaa. Tutustu Netraudan käsisuihkuvalikoimaan ja tilaa suosikkisi kätevästi muutamalla klikkauksella! Samalla kertaa tilaat kätevästi myös kaikki muut suihkutilan kalusteet ja tarvikkeet – tietenkin edulliseen Netrauta-hintaan!

Käsisuihku puhdistaa ja hieroo

Hyvin toimivan käsisuihkun avulla puhdistautuminen ja siivoaminen on helppoa. Riittävän pitkään letkuun liitetyllä käsisuihkulla yltää suihkuttelemaan vähän kauemmaksikin. Perinteisten käsisuihkujen lisäksi markkinoilta löytyy myös erikoistoimintoja sisältäviä suihkuja. Joistain käsisuihkuista löytyy esimerkiksi tavallisen suihkutoiminnon lisäksi myös yksi tai useampia hierontaohjelmia. Hierova suihku sulattaa arjessa jäykistyneet lihakset ja rentouttaa mukavasti ennen nukkumaanmenoa. Onpa saatavilla jopa aromaterapeuttisia käsisuihkuja, joihin saa sisälle miellyttävän tuoksuisen aromageelipatruunan. Patruunaa vaihtamalla tuoksunkin saa vaihtumaan.

Erilaiset käsisuihkut Netraudasta

Perinteisten käsisuihkujen lisäksi löydät Netraudasta myös WC-istuimen yhteyteen asennettavat bideesuihkut. Myös erilaiset suihkupidikkeet kuuluvat valikoimiimme. Jos haluaa säästää rahaa ja ympäristöä, kannattaa valita vettä säästävä käsisuihku, joka vähentää veden kulutusta. Käsisuihkujen värimaailmakin on mukavan monimuotoinen. Kromisuihkut ovat saaneet rinnalleen piristävän kirkkaita sävyjä, joista jokainen löytää varmasti mieleisensä. Halutessasi voit rajata Netraudan verkkokaupan valikoimaa myös valmistajan tai tuoteperheen mukaan. Samaan tuoteperheeseen kuuluvat tuotteet muodostavat tyylillisesti ja mallillisesti yhteensopivia kokonaisuuksia, jotka tekevät suunnittelusta helpompaa. Löydä tarpeisiisi sopiva käsisuihku Netraudasta ja siirry suunnittelemisesta toteutukseen!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.