Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Piiloasennussuihkut

Netraudasta löydät monipuolisen valikoiman osia ja kokonaisia suihkusettejä, jotka on suunniteltu piiloasennukseen. Tarjolla on muun muassa suihkupäitä, suihkuhanoja, erilaisia hanojen pintaosia, yläsuihkuja, termostaatteja ja käsisuihkumoduuleja. Olitpa sitten kiinnostunut piiloasennettavista suihkuseteistä tai haluat koota oman kokonaisuutesi, löydät kaiken tarvittavan Netraudan verkkokaupasta.

1-48 / 98

98 tuotetta

1-48 / 98

98 tuotetta

Piiloasennussuihkut

Piiloasennussuihku istuu saumattomasti ympäristöönsä. Piiloon asennettava suihku on trenditietoisen valinta ja sopii erityisen hyvin selkeälinjaiseen ja minimalistiseen kylpytilaan. Se on myös hyvä vaihtoehto, jos sisustusvalintojen tavoitteena on kodin mahdollisimman helppo siivottavuus. Klikkaa itsesi Netraudan verkkokauppaan ja inspiroidu laajasta suihkuvalikoimastamme! Meiltä löydät suihkujen lisäksi myös kaikki muut rakentamiseen ja remontoimiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Palvelemme sekä kodin remontoijia että ammatikseen rakentavia – tietenkin asiantuntevasti ja ammattitaidolla!

Piiloasennussuihku on nykyaikaa

Piiloasennussuihkussa esillä olevien osien määrä on minimissä ja suuri osa tekniikasta on suihkun nimen mukaisesti piilossa. Tällainen ratkaisu luo tilaan harmonista tuntua, sillä silmä lepää yksinkertaisissa muodoissa ja pelkistetyissä sisustusratkaisuissa. Piiloasennussuihku sopii myös erinomaisesti esimerkiksi näyttävän laatoituksen pariksi, koska se ei vedä huomiota itseensä ja rauhoittaa kokonaisuutta. Piiloasennussuihku myös helpottaa siivoamista, sillä siivoaminen on tietenkin sitä helpompaa, mitä vähemmän siivottavia osia on. Kylpyhuonekalusteet kärsivät usein hankalasti irrotettavista kalkkitahroista, joiden määrän voi minimoida suosimalla helposti siivottavien materiaaleja ja pelkistettyjä ratkaisuja.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Sadesuihkusetti Tapwell BOX7268 ED2, piiloasennus, kiiltävä, eri värejä
-30%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
Sadesuihkusetti Tapwell BOX7268 ED2, piiloasennus, kiiltävä, eri värejä
1 580,00  alk. 1 106,00 
-30%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
Sadesuihkusetti Tapwell ARM7268 ED2, piiloasennus, eri värejä
1 790,00  alk. 1 253,00 
-25%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
Sadesuihkusetti Primy Steel Harmonized 2X, piiloasennus, eri värejä
2 699,00  alk. 2 024,25 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.