1-100 / 144

144 tuotetta

1-100 / 144

144 tuotetta

Sadesuihkut

Laadukas sadesuihku tuo luksuksen tuntua kotiin ja nostaa remontoitavan tai rakennettavan kylpyhuoneen uudelle tasolle. Ihastu pisaramaisesti valuvan veden tuntuun ja tilaa sadesuihku kotiisi jo tänään! Netraudan valikoimasta löydät sopivat sadesuihkut tyylillisesti erilaisiin tiloihin. Tutustu samalla myös muihin kylpyhuoneen kalusteisiin ja tarvikkeisiin ja aloita unelmiesi suihkutilan luominen jo tänään. Tilaaminen on helppoa ja onnistuu vain muutamalla klikkauksella!

Sadesuihku tuo luonnon sisälle

Sadesuihkusta vesi ryöppyää sateenomaisesti ylhäältä päin. Luonnon omaa vesisadetta muistuttava suihku on elämys sekä tunto- että kuuloaistille. Pisaroiva vesi tuntuu hyvältä iholla ja muistuttaa ääneltään vuoripuron solinaa tai reipasta kesäsadetta. Tässä sateessa lämpötilan kuitenkin valitset sinä itse! Ylhäältä päin suihkuava vesi kastelee tasaisesti ja jättää kädet kätevästi vapaiksi. Sadesuihku tuo kylpyhuoneeseen luonnon harmonista tunnelmaa ja vapauttaa tehokkaasti arjen stressistä. Ihastu ja tilaa oma sadesuihkusi jo tänään Netraudasta!

Kattava valikoima sadesuihkuja Netraudasta

Netraudassa sadesuihkuja on myynnissä useilta eri valmistajilta. Kattavasta valikoimasta löytyykin varmasti sopiva malli jokaiseen kylpyhuoneeseen. Suihkuja on tarjolla useissa eri väreissä ja muodoissa. Erimuotoiset suihkupäät luovat erilaisen suihkukokemuksen. Suihkuissa saattaa olla mallista riippuen erilaisia lisäosia ja -toimintoja kuten termostaatti, käsihana, saippuateline tai juoksuputki. Ympäristötietoinen valitsee vettä säästävän vaihtoehdon. Kosketusvapaa suihku toimii automaattisesti tunnistimien avulla. Selkeälinjaista tyyliä hakevalle voisi suositella piiloasennettavaa suihkua. On makusi ja tarpeesi sitten millainen tahansa, sopivan ja tyylikkään sadesuihkun löydät varmasti Netraudasta kotiin toimitettuna. Klikkaa ostoksille jo tänään!

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16