Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Sadesuihkusetit

Sadesuihkusetissä on kaikki mitä tarvitset rentouttaviin suihkuhetkiin. Sadesuihkusetit sisältävät usein sadesuihkun, hanan, käsisuihkun, suihkuletkun, suihkun pidikkeen sekä tarvittavat asennustarvikkeet. Valikoimastamme löydät sadesuihkusetit alan parhailta valmistajilta. Lue tarkemmin toimitussisällöstä tuotesivuiltamme.

1-48 / 284

284 tuotetta

1-48 / 284

284 tuotetta

Sadesuihkusetit

Sadesuihku ihastuttaa luonnonmukaisella tunnelmallaan. Ylhäältä pisaroiva vesi virkistää ja rentouttaa tehokkaasti. Helpoiten sadesuihku-unelmien toteuttaminen onnistuu tilaamalla valmiiksi suunniteltu sadesuihkusetti, jossa on kaikki tarvittavat osat jo valmiina. Suihkusetin asentaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, ja nautinnolliset suihkuhetket voivat alkaa pian. Tutustu sadesuihkusetteihin Netraudassa jo tänään! Verkkokaupastamme tilaaminen on helppoa ja riskitöntä. Meiltä löydät myös kaikki muut kylpyhuoneen remontoimiseen ja rakentamiseen tarvittavat tarvikkeet ja kalusteet, kätevästi samasta paikasta.

Sadesuihku rentouttaa

Sadesuihkun pisaramaisessa valumisessa on vuoripuron tunnelmaa. Mukavasti solisevan ja ihoa hellivän suihkun alla on ihana nollata päivän murheet, virkistäytyä ja palautua arjen aiheuttamasta stressistä ja lihasjumeista. Sadesuihkulla luot luonnonmukaista luksustunnelmaa kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Tilaa sadesuihkusetti Netraudasta ja nauti rentouttavista kylpyhetkistä virtaavan veden alla!

Sadesuihkusetti - Toimiva kokonaisuus Netraudasta

Sadesuihkusetit ovat valmiiksi mietittyjä kokonaisuuksia, joissa osat toimivat saumatta yhteen ja yksityiskohdat on suunniteltu huolella loppuun asti. Setin valitsijan ei siis tarvitse kuluttaa turhaan aikaa erilaisten vaihtoehtojen läpikäyntiin ja osien yhteensopivuuden tarkistamiseen. Valmis suihkusetti on helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Yhteistä sadesuihkuseteille on ihana sademaisesti pisaroiva yläsuihku, mutta muiden toimintojen suhteen seteissä on eroja. Setteihin saattaa kuulua esimerkiksi käsisuihku, erilaisia hanoja, termostaatti tai juoksuputki. Joissain suihkuissa on selkeälinjaisia sisustusratkaisuja ihannoivan iloksi piiloasennus. Myös värivalikoima on kattava. Älä siis tuhlaa aikaa, vaan tilaa valloittava sadesuihkusetti omaksesi jo tänään – Netraudasta tietenkin!

Katsotuimmat tuotteet (10)

-33%
Juuri nyt!
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Sadesuihku Lykke Comfort, termostaatilla, eri värejä
299,00  199,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.