Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:
Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 58

58 tuotetta

1-48 / 58

58 tuotetta

Grohe-suihkut

Lämpimän suihkun alla on helppo rentoutua ja heittää syrjään arjen stressi ja murheet. Hyvin toimivat kylpyhuonekalusteet ja -välineet tekevät suihkussa käynnistä niin huoletonta, ettei esimerkiksi tuttuun hanaan tai suihkuun välttämättä tule edes kiinnitettyä huomiota. Netraudasta löydät Grohe-merkin suihkut ja hanat, jotka ovat laadukkaita, kestäviä ja kaiken lisäksi kauniisti muotoiltuja. Ihastu ja tilaa tarvitsemasi kylpyhuonetarvikkeet Netraudasta!

Grohe satsaa laatuun ja muotoiluun

Grohen tuotteet ovat teknologisesti ensiluokkaisia, kestävät aikaa ja ovat muotoilultaan onnistuneita. Tuotteet testataan olosuhteissa, jotka vastaavat 20 vuoden aktiivista käyttöä. Grohe on myös saanut useita muotoilupalkintoja. Tuotteet pyritään valmistamaan ympäristönäkökohdat huomioon ottaen, mikä tarkoittaa esimerkiksi hanojen kohdalla vettä säästävän teknologian hyödyntämistä.

Erilaiset Grohe-suihkut

Grohen suihkuvalikoimasta löytyy jokaiselle varmasti suosikki. Perinteisten suihkujen lisäksi tarjolla on muun muassa nykyaikaisia sadesuihkuja, joista vesi pisaroi alas kuin kesäsateella konsanaan. Suihkusetin valitsija pääsee nopeasti suihkuttelemaan, sillä settiin kuuluvat kaikki suihkun olennaiset osaset. Osia, kuten muun muassa käsisuihkuja, suihkuletkuja ja suihkutankoja, voi myös ostaa erikseen ja koota niistä aivan omanlaisensa yhdistelmän. Esimerkiksi bideesuihku on kätevä lisä WC-tiloihin. Myös suihkun asennuksessa mahdollisesti tarvittavat Grohen lisäosat kuten jakoputket, venttiilit ja ohjaimet löydät Netraudan verkkokaupasta. Kaikkia Grohen tuotteita yhdistää kaunis muotoilu, jonka ansiosta suihku ja sen osat sulautuvat sisustukseen saumattomasti. Tilaa Grohe-suihkut jo tänään Netraudasta ja tuo kylpyhuoneesi uudelle aikakaudelle!

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.