OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Tarjousmanian SUPERALET enää:
Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 112

112 tuotetta

1-48 / 112

112 tuotetta

IDO kylpyhuonekalusteet

Etsitkö kauniita ja laadukkaita kalusteita kylpyhuoneeseen? Suomalainen merkki IDO tunnetaan jo useiden vuosikymmenien ajan kylpyhuonekalusteiden edelläkävijänä. Kotimaisen valmistajan mallisto pitää sisällään monipuolisia kalusteita aina kauniista peilikaapeista käteviin alakaappeihin. Netraudan valikoimasta löydät erilaisiin tyyleihin ja sisustuksiin sopivat IDO-kylpyhuonekalusteet huippuhintaan. Valitse nyt omasi!

IDO kalusteet kylpyhuoneeseen ja wc-tilaan nyt Netraudasta

Suositulla IDO-brändillä on takanaan pitkä historia. Kaikki sai alkunsa vuonna 1837, kun Arabian kuuluisa posliinitehdas perustettiin. Arabian myöhemmin lanseeraamat uudenaikaiset WC-istuimet olivat oman aikansa sensaatio. Kysynnän ja tuotevalikoiman kasvaessa syntyi oma kylpyhuonekalusteisiin erikoistunut tuotemerkki, joka korvasi vuodesta 1992 eteenpäin tunnetun Arabia-nimen. Nykyään IDO on Suomen markkinajohtaja ja sen tuotteita viedään myös muihin maihin. Korkean laadun lisäksi merkin mallistossa korostuvat upea, kotimainen design ja erinomainen käyttömukavuus. Netraudan valikoimassa löydät monipuolisen kattauksen kylpyhuoneeseen tarkoitettuja laadukkaita kalusteita. Erikokoisten peilikaappien lisäksi olemme koonneet verkkokauppaamme lukuisia alakappeja ja hyllyjä, joiden avulla voit helposti rakentaa tyylikkään ja modernin kylpyhuonekokonaisuuden juuri omien tarpeittesi mukaan. Kun tilaat tuotteet netistä, voit saada IDO wc-kalusteet erityisen houkuttelevaan hintaan. Upea ja persoonallinen kylpyhuone syntyy hetkessä!

Tilaa IDO kylpyhuonekalusteet nopealla toimituksella netistä

Kylpyhuoneen sisustukseen satsataan nykyään entistä enemmän. Pelkän toimivuuden sijaan kylpyhuoneeseen haetaan nyt viihtyvyyttä ja tunnelmaa kauniiden kalusteiden ja tarkkaan harkitun valaistuksen avulla. IDO-kalusteet ovat vastaus tähän kehitykseen. Ajattoman ja kauniin IDO-peilikaapin sisään saat kätkettyä kätevästi kylpyhuoneen tai wc-tilan pienet irtotavarat, kuten kosmetiikan ja pesuaineet. Upeasti muotoiltu, pesualtaan alle sijoitettava alakaappi on todellinen katseenvangitsija - varsinkin, jos valitset voimakkaan värin tai näyttävän pintamateriaalin. Erilaiset hyllyt, peilit ja sivukaapit täydentävät IDOn monipuolista mallistoa. Ne soveltuvat erinomaisesti pyyhkeiden tai muun irtaimiston säilytykseen luoden samalla siistin ja persoonallisen yleisvaikutelman. Laadukkaat LED-valot, spotit, pehmeästi sulkeutuvat ovet ja kätevät pistorasiat tuovat käyttömukavuuden lisäksi ripauksen luksusta arkeen. Säästä nyt aikaa ja rahaa tilaamalla IDO-kylpyhuonekalusteet muutamalla klikkauksella Netraudasta. Meillä hyödyt suuren valikoiman ja parhaiden hintojen lisäksi myös nopeasta toimituksesta!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Kylpyhuoneen kalustesarja, 3-osainen, eri kokoja ja värejä
-30%
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
Kylpyhuoneen kalustesarja, 3-osainen, eri kokoja ja värejä
356,99  alk. 249,80 
Allaskaappi 80x38,5x45cm, eri malleja ja värejä
-30%
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
Allaskaappi 80x38,5x45cm, eri malleja ja värejä
156,99  alk. 109,80 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.