Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Smedbo Pyyhekoukut

Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 89

89 tuotetta

1-48 / 89

89 tuotetta

Smedbo Pyyhekoukut

Parhaissa sisustuksissa kaikki on otettu huomioon viimeistä yksityiskohtaa myöten. Viimeisen silauksen esimerkiksi kylpyhuoneen ilmeelle tuovat kauniit pyyhekoukut. Smedbo-pyyhekoukut eivät tosin välttämättä jää vain sisustuksen sivuhuomioiksi, sillä niiden näyttävä mutta harmoninen muotoilu on katseenkiinnittäjä jo itsessään. Erittäin runsaasta Smedbo-pyyhekoukkujen valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin perinteisempiin tyyleihin kuin myös modernin minimalistisiinkin koteihin. Voipa pyyhekoukut vaihtamalla raikastaa helposti vanhemmankin kylpyhuoneen tunnelmaa. Tutustu Smedbo-pyyhekoukkuihin Netraudan verkkokaupassa jo tänään ja päivitä pyyhkeensäilytyksesi tälle vuosituhannelle! Tilaaminen onnistuu kätevästi vain muutamalla klikkauksella.

Smedbo – kauneutta kylpyhuoneeseen

Smedbon tarina alkaa vuodesta 1967. 1960-luvulla kylpyhuonetta katsottiin usein lähinnä toiminnallisuuden näkökulmasta, ja kylpyhuoneet saattoivatkin olla sisustukseltaan varsin ankeita paikkoja. Smedbo halusi kuitenkin parantaa kylpyhuoneiden viihtyisyyttä kauniilla tuotteillaan. Se lanseerasikin varsin pian perustamisensa jälkeen massiivimessinkisen kylpyhuonetuotesarjan, josta tuli menestys Ruotsin markkinoilla. Nykyään Smedbon tuotteita myydään ympäri maailman.

Smedbon koukuissa on valinnanvaraa

Smedbolla on suorastaan hengästyttävän laaja ja kauniisti muotoiltu pyyhekoukkujen valikoima. Sopivaa tuotetta etsiessä kannattaa ensiksi pohtia, kuinka monelle pyyhkeelle tarvitaan paikka. Valikoimassa on niin pieniä yhden tai kahden koukun vaihtoehtoja kuin myös laajempia pyyhekoukkutelineitä. Myös malleissa riittää vaihtoehtoja. Peruskoukkujen lisäksi tarjolla on muun muassa kylpytakkikoukkuja ja kääntyviä koukkuja, jotka sopivat oivallisesti pienempäänkin tilaan. Koukkujen asennustavat vaihtelevat, sillä koukku saattaa olla pinta-asennettava, seinään kiinnitettävä tai vapaasti sijoitettava. Tilaa Smedbon pyyhekoukut Netraudasta ja viimeistele kylpyhuoneesi tyyli ja toiminnallisuus!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Pyyhekoukku Beslag Design Base 220, 3-osainen, eri värejä
-30%
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
Pyyhekoukku Beslag Design Base 220, 3-osainen, eri värejä
20,60  alk. 14,40 
★★★★★ ★★★★★
Pyyhekoukku Habo 1368, eri värivaihtoehtoja
alk. 5,90 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.