Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Kodinhoitohuoneen altaat

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Kodinhoitohuoneen altaat

Kodinhoitohuoneen allas on monikäyttöinen apu kaikissa arjen askareissa, sillä se on suunniteltu kestämään kovaakin kulutusta. Kovapintaisessa teräsaltaassa peset likaiset kädet, pyykit ja tavarat, eikä altaan pintaa tarvitse varoa. Sijoita allas pyykinpesukoneen lähelle, ja esipese vaatteiden hankalat tahrat ensin altaassa. Ryhdikäs teräsallas sopii hyvin myös siivousvälineiden puhtaanapitoon. Tutustu valikoimaan, ja tilaa kätevästi kodinhoitohuoneen altaat netistä!

Tee arjesta sujuvampi monikäyttöisellä altaalla

Valitse sopivan kokoinen, monikäyttöinen allas kodinhoitohuoneeseen, siivouskomeroon tai muuhun tilaan, jossa tarvitset erityisen kestävää allasta. Kotimaisten valmistajien laadukkaat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut altaat helpottavat arkisia töitä. Pelkistetysti muotoiltu teräsallas sopii hyvin avuksi siivoukseen ja pyykkäykseen liittyviin askareisiin. Kova pinta hylkii likaa, ja ruostumaton teräs on myös erityisen helppo pitää puhtaana tavallisella astianpesuaineella ja vedellä. Pienet pintanaarmut eivät heikennä allasta, sillä pintaan muodostuu hapen vaikutuksesta suojaava oksidikalvo.

Valitse allas haluamillasi ominaisuuksilla

Arjen askareet sujuvat näppärästi oikeanlaisilla kalusteilla. Seinään kiinnitettäviä altaita on saatavilla pitkällä tai lyhyellä takalaipalla, vesilukolla tai ilman. Kun pesualtaassa on pitkä takalaippa, soveltuu se erityisesti kodinhoitohuoneisiin. Seinää suojaava teräslevy lisää altaan käyttömukavuutta, kun veden roiskumista ei tarvitse turhaan varoa. Lyhyellä takalaipalla varustettu allas sopii paremmin esimerkiksi siivouskomeroon, tai muuhun ahtaaseen tilaan. Valitse kodinhoitohuoneeseen kätevä pyykinpesuallas, jos peset paljon pikkupyykkiä, tai haluat esipestä vaatteita ennen koneeseen laittoa. Kodinhoitohuoneen teräsaltaissa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Syvä allas on työasennoltaan ergonominen, ja osan tuotteiden etureunassa on kätevä pyykkilauta. Viimeistele kodinhoitohuoneesi näillä monikäyttöisillä altailla. Tarkastathan vielä ennen tilausta, mitkä osat kuuluvat valitsemaasi altaaseen, ja mitkä pitää tilata erikseen. Netraudassa tilaaminen sujuu helposti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16