Kesäloma-ale voimassa enää:

WC-istuimet S-lukko

1-48 / 77

77 tuotetta

1-48 / 77

77 tuotetta

WC-istuimet S-lukko

S-lukollinen wc-istuin on oikea valinta, kun viemäröinti tehdään lattiaan. Istuinmalli on yleisin, ja olemme keränneet valikoimaamme runsaasti erilaisia laadukkaita vaihtoehtoja. Nykyaikaiset istuimet on suunniteltu ekologisiksi ja äänettömiksi. Ne myös estävät tehokkaasti hajuhaittoja, ja niiden materiaalit on erittäin helppo pitää puhtaana. Tutustu laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin ja valitse omat suosikkisi.

Tehokkaat ja miellyttävät istuimet

Kun etsinnässä on wc-istuin S-lukko, löydät valikoimastamme monta tyylikästä ja käytännöllistä vaihtoehtoa. Uuden ajan istuimet on varustettu ominaisuuksilla, jotka tekevät käytöstä sujuvaa ja miellyttävää. Kehittyneet huuhtelukaulukset estävät lian ja hajujen kertymistä istuimeen. Kaksoishuuhtelutoiminto puolestaan auttaa säätelemään veden kulutusta tarpeiden mukaan. S-lukollinen wc-istuin on klassinen tuote, joka sopii kylpyhuoneeseen tai wc:seen, jossa on tehty viemäröinti lattiaan. Asennus käy näppärästi joko liimaamalla tai ruuvaamalla. Vankat istuimet kestävät käytössä vuosikausia.

Laadukas wc-istuin on helppo pitää puhtaana

Oikeiden materiaalivalintojen ansiosta istuimet on helppo puhdistaa, ja ne pysyvät kauniin siisteinä vuosien ajan. Miellyttävän hiljainen huuhtelu lisää käyttömukavuutta. Erilaisia kansia on saatavilla runsaasti, joten voit valita omia tarpeitasi parhaiten vastaavan vaihtoehdon. S-lukolliset wc-istuimet ovat saatavilla verkkokaupassamme aina edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät tarvittaessa myös P-lukolliset istuimet seinäliitäntää varten. Selaa tuotteita ja poimi parhaat vaihtoehdot. Nauti näppärästä kotiinkuljetuksesta ja tilaa laatua kotiisi jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.