Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Laituri Luoman Rentukka A 3-2, 6.9m

Tuotenumero:
LMN-RNT-9002
Laiturin kiinnitystyyppi
Laiturin kiinteä maakiinnitys
Laiturin kiinteä maakiinnitys
+ 199,00 €
Huom! Betonilaatat eivät sisälly toimitukseen.
Tuotenumero: LMN-RNT-9404 Määrä: 1 kpl
Laiturin kiinteä kalliokiinnitys
+ 215,00 €
Sisältää kiila-ankkuripultit M 16 x 100, 4 kpl.
Tuotenumero: LMN-RNT-9409 Määrä: 1 kpl
Laiturin kiinteä betonikiinnitys
+ 135,00 €
Tuotenumero: LMN-RNT-9413 Määrä: 1 kpl
Laiturin joustava maakiinnitys
+ 379,00 €
Huom! Ankkurointiketjut ja -painot/betonilaatat eivät sisälly toimitukseen.
Tuotenumero: LMN-RNT-9406 Määrä: 1 kpl
Laiturin joustava porraskiinnitys
+ 379,00 €
Huom! Ankkurointiketjut ja -painot/betonilaatat eivät sisälly toimitukseen.
Tuotenumero: LMN-RNT-424 Määrä: 1 kpl
Laiturin joustava kalliokiinnitys
+ 359,00 €
Huom! Ankkurointiketjut ja -painot/betonilaatat eivät sisälly toimitukseen.
Tuotenumero: LMN-RNT-9407 Määrä: 1 kpl
Laiturin joustava betonikiinnitys/tasokiinnitys
+ 359,00 €
Huom! Ankkurointiketjut ja -painot/betonilaatat eivät sisälly toimitukseen.
Tuotenumero: LMN-RNT-9408 Määrä: 1 kpl
2 825,00  2 399,00  Säästät: 426,00 
kpl
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 159,00 €

Luoman Rentukka A 3-2 on 6,9 metriä pitkä suoranmallinen laituri, joka koostuu kolmesta laiturielementistä sekä kahdesta ponttonista. Laiturin runko on sinkittyä terästä, mikä tekee laiturista huomattavasti kevyemmän käsitellä verrattuna esimerkiksi kokonaan puurunkoiseen laituriin. Rentukka-laiturit ovat laadukkaita: ne säilyttävät muotonsa ja kestävät vuosikymmeniä.

Laituria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota helppoon siirrettävyyteen, sillä laituria ei ole suositeltavaa jättää veteen talveksi. Rentukka-laiturissa on suuret, pyörivät ponttonit, jotka helpottavat keväistä vesillelaskua ja syksyistä nostoa. Niiden varassa laituri on helposti siirrettävissä maihin. Ponttoonien materiaalina on polyeteenimuovi, joka takaa murtumattoman ja vettymättömän rakenteen. Ne kestävät meriveden syövyttävää vaikutusta ja aaltojen aiheuttamaa mekaanista rasitusta vuodesta toiseen ja niiden sileä pinta on helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Yksi ponttooni on halkaisijaltaan 630 mm, pituudeltaan 1000 mm ja tilavuudeltaan 300 litraa.

Rentukka-laituriin on tilattavissa useita eri lisäosia muuttuviin tarpeisiin, kuten laiturin pidennykseen tai veneen kiinnityspaikan lisäämiseen. Luoman Rentukka -laituri on täysin muokattavissa juuri sinun tarpeittesi mukaan!

Huomioithan laituria tilatessasi, että toimitus ei sisällä kiinnitystä, vaan se tilataan erikseen oman rannan ja tarpeen mukaan. Kiinnitysvaihtoehtoja on saatavana joko kiinteänä tai joustavana:

Kiinteä maakiinnitys on sopiva kiinnitystapa suojaisiin rantoihin ja alle 6,9 m pituisiin laituireihin. Kiinnitys soveltuu myös pitkille laitureille, joiden pituus voi olla jopa 13,8 metriä, kunhan sijoituspaikka on esimerkiksi joki tai suhteellisen suojainen vesistö. Kiinteä maakiinnitys ei yleensä vaadi ulkopuolista ankkurointia ja se on helppo kiinnitystapa useimpiin maalaatuihin. Huomaathan, että maakiinnitykseen tarvittavat 40 kg:n painoiset betonilaatat (8 kpl) on tilattava erikseen.

Kiinteä kalliokiinnitys on sopiva kiinnitys suojaisiin rantoihin ja alle 6,9 m pituisiin laituireihin. Kiinnitys soveltuu myös pitkille laitureille, joiden pituus voi olla jopa 13,8 metriä, kunhan sijoituspaikka on esimerkiksi joki tai suhteellisen suojainen vesistö. Kiinnitys ei vaadi yleensä ulkopuolista ankkurointia. Kiinteän kalliokiinnityksen säädettävät jalat kiinnitetään 16 mm kiila-ankkuripulteilla kallioon. Kalliokiinnitys sopii lähes tasaiseen paikkaan (korkeuden säätövara n. 8 cm).

Kiinteä betonikiinnitys on sopiva kiinnitystyyppi suojaisiin rantoihin ja alle 10 m pituisiin laituireihin, hiekkaisiin tai kivikkoisiin paikkoihin. Kiinnitys ei vaadi ulkopuolista ankkurointia. Betonivalukiinnityksessä kiinnitystangon tartuntaosat valetaan betoniin siten, että tanko jää n. 5 cm valun yläpuolelle.

Joustava maakiinnitys sopii tuulisille rannoille ja pitkille laitureille, ja vaatii aina ulkopuolisen ankkuroinnin. Joustava maakiinnitys on helppo kiinnitystapa ja sopii yleensä kaikenlaisiin maalaatuihin. Huomaathan, että maakiinnitykseen tarvittavat 40 kg:n painoiset betonilaatat (8kpl) on tilattava erikseen.

Joustava porraskiinnitys sopii tuulisille rannoille ja pitkille laitureille, ja vaatii aina ulkopuolisen ankkuroinnin. Huomaathan, että ankkurointiketjut ja -painot/betonilaatat on tilattava erikseen.

Joustava kalliokiinnitys sopii tuulisille rannoille ja pitkille laitureille, ja vaatii aina ulkopuolisen ankkuroinnin sivusuunnassa. Joustava kalliokiinnitys sopii epätasaisiinkin paikkoihin ja jalustat voidaan säätää kalliopinnan mukaan. Kiinnitys tehdään neljällä 16 mm kiila-ankkuripultilla, jotka sisältyvät toimitukseen. Huomioithan, että ankkurointiin tarvittavat ankkurointiketjut ja -painot/betonilaatat on tilattava erikseen.

Joustava betoni-/tasokiinnitys sopii tuulisille rannoille ja pitkille laitureille, ja vaatii aina ulkopuolisen ankkuroinnin. Tasokiinnitys voidaan esimerkiksi valaa betoniin tai kiinnittää tasaiseen betoni- tai puupintaan. Huomioithan, että ankkurointiin tarvittavat ankkurointiketjut ja -painot/betonilaatat on tilattava erikseen.

Laituri Luoman Rentukka A 3-2, 6.9m

Tuotetiedot:

 • Toimitukseen sisältyy: Laituri, kaikki kiinnitysruuvit ja saranat, kansielementit valmiiksi naulattuina sekä verholaudat määrämittaisina ja valmiiksi työstettyinä. Pakkaus ei sisällä kiinnitystä, vaan se on tilattava erikseen oman rannan ja tarpeen mukaan.
 • Rentukka-laiturin sillan leveys: 1,24 m verholaudan reunasta reunaan
 • Teräsrunkoelementin koko: 1185 x 2285 mm
 • Kansielementin koko: 1178 x 2280 mm
 • Verhoilulautojen koko: 28 x 120 cm
 • Kyllästys: Kaikki puuosat on painekyllästetty valmiiksitehtyinä osina AB-luokan kyllästysaineilla
 • Alkuperämaa: Suomi

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 2 300,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 1 020,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 1 200,00
 • Rahtipaino (kg): 390,00

Liitetiedostot

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16