Toukokuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Lämmityskaapeli, soveltuu harmaavesi- ja saunasuodattimille

Tuotenumero:
BLN70571300
234,10  199,00  Säästät: 35,10 
Tuote on loppuunmyyty.
Tilaa saatavuusilmoitus

Biolan Lämmityskaapeli on lisävaruste Biolan Harmaavesisuodattimille. Mahdollistaa suodattimen ympärivuotisen käytön. Kaapeli asennetaan suodattimen sisälle ja liitetään pistorasiaan lämmitystarpeen tullen. Teho kaapelissa säätyy automaattisesti suodattimen sisälämpötilan mukaan.

Soveltuu: Biolan Harmaavesisuodatin 125 ja 70 sekä Biolan Saunasuodatin.

Asennus
Biolan Lämmityskaapelin avulla varmistetaan suodattimen toimivuus myös talviolosuhteissa. Kaapeli tulee asentaa suodattimen sisälle ohjeiden mukaisesti. Kaapelin saa kytkeä vain vikasuojattuun pistorasiaan.

Biolan Saunasuodattimeen kaapeli asennetaan Harmaavesisuodatin 70 ohjeiden mukaisesti ja ylimääräinen kaapeli johdetaan purkuputkeen.

Toiminta

Tuotetiedot:

  • LVI-numero: 3623605

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Rahtipaino (kg): 1,00
Suodatimen lämpöeristys, jäteveden lämpö sekä pieneliötoiminnasta syntyvä lämpöenergia vähentävät lämmityksen tarvetta. Puhdistamo sietääkin pikkupakkasia, mikäli puhdistamon käyttö on tasaista. Suodattimen jäätyminen ei vahingoita puhdistamoa, jolloin lämmityskaapelia ei ole tarpeen pitää päällä kiinteistön käyttötaukojen aikana.

Lämmitystarpeen tullen kaapeli liitetään pistorasiaan, esim. mökille tultaessa. Kaapelin teho säätyy itsestään suodattimen sisälämpötilan mukaan. Lämmityskaapelin sähkön kulutus ei tämän vuoksi ole suurta.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.