Landscape-teräosa Maruyama MCA-LB, monitoimilaitteelle

Tuotenumero:
MARU-364513
359,00  329,00  Säästät: 30,00 
kpl
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 10,90 €

Nauti Maruyaman MC4321BK-monitoimilaitteestasi täysin rinnoin tarkalla ja tehokkaalla MCA-LB Landscape-teräosalla, jolla leikkaat vaikka veden alta. Landscape-terän kaksi pyöreää terää työskentelevät saksimaisesti nopean ja tasaisen leikkuujäljen aikaansaamiseksi. Tällä monipuolisella terällä siistit nurmikon reunat, pensaikot ja pusikot nopeasti ja vaivattomasti priimakuntoon. Sen kaksi hammastettua terää teroittuu toisiaan vasten työskennellessään, ja niihin saa aikataulutetun automaattivoitelun 30 tai 50 tunnin välein. Kiinteillä terillä vääntö jokaista leikkuuta kohden on suurempi kuin siimaleikkurilla, ja kovemmalla kohdistetulla leikkuuvoimalla leikkaat pensaikkoja ja pusikkoja vaihtamatta siimaleikkurista raivausterään.

Näkyvä ja samana pysyvä leikkuuleveys sekä vähemmän keskipakoisvoimaa tarkoittavat pienempiä vaurioita puustolle, pidempää ikää istutuksille ja vähemmän vaurioita kalusteille. Kiinteiden terien hitaampi leikkuupinnan liike ei aiheuta lentävää leikkuujätettä. Saat kerättyä leikkuujätteen kätevästi talteen tai jätettyä sen lannoittamaan kasvia itseään. Se tarkoittaa myös turvallisempaa ja siistimpää työskentelyä, sillä paikalleen putoava leikkuujäte ei lävähdä silmille eikä ole sotkemassa ikkunoita, pihakalusteita tai autoja. Voit työskennellä jopa soran ja muiden irtomateriaalien läheisyydessä täydellä itseluottamuksella. Landscape-terällä siistit myös matalat vesiväylät ja kaislikot helposti vain upottamalla terän pinnan alle.

Landscape-teräosa Maruyama MCA-LB, monitoimilaitteelle

  • Tuotemerkki: Maruyama
  • Maruyama-tuotenumero: 364513
  • Terän halkaisija: 230 mm
  • Takuu ammattikäytössä: 24 kk
  • Takuu kuluttajakäytössä: 48 kk

Maruyama: japanilaisia innovaatioita ja valmistuksen ylivertaisuutta jo 120 vuotta. Viimeisteltyä, tarkkaa ja kokemuksen takaamaa suunnittelua jokaista yksityiskohtaa myöten.

Liitetiedostot

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16