Vesikiertoisen lattialämmityksen aluslevy Tycroc UHP05, 1200x600x20mm, alle ø7 mm kaapelille

Tuotenumero:
TY-UHP05
32,55  27,65  Säästät: 4,90 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 27,65 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 29,00 € + 2,00 €/kpl
★★★★★★★★★★
4.0
Käytön helppous 4
Ominaisuudet 5
Vastinetta rahoille 5
Tuotteen laatu 5

Lattialämmityslevy Tycroc UHP on kehitetty vesikiertoisen lattialämmityksen asennuksen yksinkertaistamiseksi ja nopeuttamiseksi. Tycroc UHP sopii asennettavaksi myös betonirakenteiden päälle, mutta pienen neliömetripainonsa ansiosta se on erittäin varteenotettava ratkaisu varsinkin puurakenteisiin.

UHP-levy on puristettu polystyreenivaahtolevy (XPS vaahtolevy), jossa on urat lämmitysputkia tai sähkökaapeleita varten. Polystyreeni estää lämmön leviämisen alaspäin ja levyyn liimattu alumiinifolio on lattianpäällysteen alla erinomainen lämmönjakaja. Lattialevy reagoi nopeasti lämpötilansäätöön alumiinifolion sekä polystyreenin ansiosta.

Tycroc UHP -aluslevy sopii asennettavaksi kaikkiin tunnettuihin kantaviin alustoihin. Tycroc UHP:n ansiosta valutyöt jäävät pois, mikä säästää aikaa- ja rahaa. Asennus on helppoa, nopeaa ja siistiä, ja lattia on suoraan päällystettävissä. 

Ratkaisu mahdollistaa lattiapintamateriaalin asentamisen suoraan Tycroc UHP -levyjen päälle. Eristeen ansiosta voit asentaa pienemmän lattialämmitysputken tai kaapelin ja lämpö siirtyy silti nopeasti ja tehokkaasti lattian pintaan. Perinteisesti käytettäviin materiaaleihin verrattuna kyseinen ratkaisu on huomattavasti kevyempi ja sillä on matalampi rakennekorkeus (levyn paksuus 20 mm, 25 mm tai 30 mm).

XPS-levyn lämmöneristysominaisuudet ovat erinomaiset, toivottu käyttölämpötila saavutetaan nopeasti ja alhaisen hukkalämmön ansiosta energian säästö on huomattavaa. Lisälämmitystä saadaan helposti tiloihin, joissa lämpöeristys on riittämätön, joten lattialevy soveltuu saneerauskohteisiin erinomaisesti. Suositeltava veden lämpötila on 35-40 astetta ja sähkökaapelia käytettäessä termostaatti tulisi säätää maksimissaan 28 asteeseen tai sen alle lattiavalmistajien suositusten mukaisesti. Sopii ≤ ø7 mm kaapelille.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Tycroc
 • GTIN: 6970649750090
 • Valmistusmaa: Kiina

Tuotteen mitat:

 • Leveys (mm): 600
 • Pituus (mm): 1 200
 • Paksuus (mm): 20

Tuotteen ominaisuudet:

 • Eristeen materiaali: XPS
 • Materiaalin tarkenne: XPS-polystyreenivaahto ja alumiini
 • Lämmönjohtavuus (W/mK): 0.032
 • Käyttötarkoitus: Lattiaeriste

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Rahtipaino (kg): 0,64
★★★★★★★★★★
4.0
Käytön helppous 4
Ominaisuudet 5
Vastinetta rahoille 5
Tuotteen laatu 5

Videot

Arvostelut

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Hyvä laatuvaikutelma
  ★★★★★★★★★★
  Kohtuu jämäkän ja kestävän oloista 2 senttiseksi levyksi. Kestää hyvin päällä kävelyä, mutta polvet painaa helposti kuoppia. Deviflex 10t -kaapeli istui täydellisesti ja sen verran napakasti valmiisiin uriin, ettei ainakaan itsellä ollut sellaista pelkoa, että kaapeli pääsisi niistä valun aikana pullahtamaan. Omatekeleisistä, itse veistelemistä urista ja käännöksistä tuli helposti liian isoja, joten ne teki mieli teipata huolella (enkä tarkoita nyt niitä folion alta piilosta löytyviä tehdasuria). Omia veistelyitä ei olisi pahemmin tarvittu jos asennus olisi tapahtunut tasaiselle & suoralle alustalle. Omassa keississäni alusta oli tuon vastakohta, mikä käytännössä esti kokonaisten, tai edes puolikkaiden levyjen käytön. Päädyin leikkaamaan levyjä pienempiin, vanhoja kaatoja myötäileviin siivuihin, jotka sitten liimailin betonialustaan XPS- ja vastaavien levyjen liimaamiseen tarkoitetulla PU-vaahdolla. Ei mikään valmistajan suosittama menetelmä, mutta oli tarrannut jämäkästi betoniin, kun yhden palan irrotin vajaa vuorokausi liimauksesta. Käytin projektissa Tycrocin omaa alumiiniteippiä, mikä oli vahvan ja laadukkaan oloista. Tosin harkitsin jo lähes täyden rullan roskiin heittämistä, siitä irtosi meinaan niin vahva kalman omainen lemu koko kämppään (omaan TOP3:een pahimmat hajut ikinä). Oli pakko pitää aluks ulkona sitä rullaa ja hakee sieltä aina pätkiä. Mut kyl se siitä laimeni, eikä puske valun alta läpi, ainakaan enempää kuin anoppi..
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 3 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 0vastausta
  Markku80 · 13.3.2023
  Mahtuuko 17mm putki 16mm rakoon? Onko 20mm rako liian suuri?
 2. 0vastausta
  Markku80 · 13.3.2023
  Voiko kaakelilattian asentaa päälle?
 3. 2vastausta
  Vladi 67 · 25.10.2021
  Hei. Käykö tämän levyn 16 lattialämmitys putki
  1. Tycroc · 30.11.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Tucroc UHP16 ja UHP20 on tarkoitettu vesijohtoile!
  2. Masa84 · 25.10.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Itse laitoin kaapelilla, mutta luulen että 16 putki on liika paksu levyn uraan.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16