OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Tarjousmanian SUPERALET enää:

Leipälapio, 28x120cm, pitkä, mäntyä

Tuotenumero:
PT302
30,50  22,90  Säästät: 7,60 
kpl
30 päivän alin hinta: 26,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 6,90 €

Männystä valmistetussa leipälapiossa on ohennettu kärki ja se on käytännöllinen välinen kotikäyttöön. Leipälapiota on saatavana myös lyhyempänä versiona.

Puu materiaalina on monipuolinen ja se omaa hyviä ominaisuuksia niin ulkonäöllisesti kuin materiaalina; se on helposti työstettävä, kestävä, muuntautumiskykyinen ja ekologinen valinta. Sen etuja ovat myös keveys, lujuus sekä pitkäikäisyys. Ulkonäöllisesti puupinta on kaunis ja lämminhenkinen. Puu on myös kosteuden tasapainottaja, koska se sitoo itseensä tai luovuttaa kosteutta ympäröivien olosuhteiden mukaan. Lisäksi puun valmistukseen tarvitaan vain murto-osa siitä energiasta, kuin sen tavallisesti korvaavien materiaalien valmistukseen. Mänty kestää kosteuden vaihteluja hyvin halkeilematta sekä se imee vettä huonosti itseensä, jonka takia se on loistava puuaines saunassa.

Pinetta on moderni saunan sisustaja, joka markkinoi ja valmistaa viimeisen teknologian avulla tuotettuja, suomalaiseen saunaan sopivia, käytännöllisiä ja hyvin muotoiltuja tuotteita.

Leipälapio, 28x120cm, pitkä, mäntyä

Tuotetiedot:

  • Koko: 28x120cm
  • Materiaali: Mäntyä
  • Puun värinen

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Rahtipaino (kg): 0,70

Hoito-ohje

Huuhtele tuote aina lämpimällä vedellä heti käytön jälkeen, mutta älä liota sitä. Huuhtelun jälkeen anna tuotteiden kuivua ilmavasti niin, että tuote kuivuu tasaisesti joka puolelta. Voit myös halutessasi käsitellä männystä tehdyt tuotteet parafiiniöljyllä, joka suojaa tuotetta lialta ja tekee tuotteen pinnasta vettä hylkivän.

Parafiiniöljyn levittäminen

Levitä parafiiniöljyä käsiteltävään tuotteeseen huokoisella sienellä ja pyyhi ylimääräinen öljy pois. Öljy tukkii puun huokoset ja täten estää hien ja lian pesiytymisen niihin.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.