Kesäkuun kampanjat voimassa ENÄÄ TÄNÄÄN:

Liesituulettimen liitosputki PETE DF, ø160mm

Tuotenumero:
PETEIV-SR160
67,00  62,30  m Säästät: 4,70 
m
30 päivän alin hinta: 67,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Toimitustapa: Matkahuollon kuljetuspalvelulla, asiakasta lähimpänä olevaan Matkahuollon toimipisteeseen. Katso Matkahuollon noutopisteet täältä. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 15,00 €

Taipuisa PETE DF (DF=Duoflex) Ø160mm liesituulettimen/-kuvunliitosputki soveltuu käytettäväksi Suomessa asuinhuoneistokeittiöiden liesikupujen ja -tuulettimien liittämisessä jäteilmakanavaan. Kanavaliitos edellyttää tiivisteellisten lähtökauluksien ja liityntäosien käyttämistä. Liitokset on tehtävä huonetilan puolella ennen läpivientiä välipohjaan. Suomen Rakentamismääräyskokoelman osan E1 ja E7 ohjeiden mukainen rakennustuote paloturvallisuuden ja puhdistettavuuden osalta (VTT:n käytettävyyslausunto).

Tuotteen ominaisuudet lyhyesti: Materiaali haponkestävää terästä (EN 1.4404), 2-seinämäinen eristämätön rakenne sileällä sisäpinnalla (ei kerää rasvaa, helppo tarvittaessa puhdistaa), hyvä taipuisuus (min R=3XD, vähimmäissäde 3 kertaa putken nimellishalkaisija). Hormiputki on CE-hyväksytty myös savupiippustandardin (EN 1856-2) mukaisesti korkeimpaan savukaasujen lämpötilaluokkaan (T600). Tuotteelle on myönnetty VTT:n käytettävyyslausunto (NO VTT- S-01429-14)

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: PETE

Tuotteen ominaisuudet:

  • 2-seinämäinen eristämätön rakenne sileällä sisäpinnalla
  • Halkaisija: 160mm
  • Hyvä taipuisuus
  • Haponkestävää terästä

Huomioithan, että liitosputki myydään metreittäin. Määrämittaan leikattu putki on mittatilaustuote, jolla ei ole palautusoikeutta.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.