Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Aurinkovaraajat

  • 1

1-3 / 3

3 tuotetta

  • 1

1-3 / 3

3 tuotetta

Aurinkovaraajat

Aurinkovaraaja on luonnonystävän valinta kesämökin lämmityslaitteeksi. Aurinkovaraajat toimivat aurinkoenergiaa hyödyntäen, ja ne sopivat erinomaisesti joko muun lämmitysmuodon oheen tai varsinkin mökkiolosuhteissa jopa sellaisenaan. Aurinkovaraajan avulla voi myös kodin tai mökin käyttöveden lämmittää energiaystävällisesti, kun aurinkovaraaja liitetään lämminvesivaraajaan. Tilaa meiltä Netraudasta aurinkovaraaja omaan käyttöösi, niin säästät sekä rahaa että energiaa – kirjaimellisesti.

Aurinkovaraajat tuovat arkeen säästöä

Aurinkovaraajilla saat selkeää säästöä energiakulutukseen, joten ne ovat hyvä sijoitus myös pitkällä aikavälillä. Aurinkovaraajat keräävät lämpöä suoraan auringosta, joten mitään ylimääräisiä lämmityskustannuksia ei tule. Muihin energialähteisiin, kuten esimerkiksi öljyyn tai sähköön nähden energiakulutus on taloudellista aurinkovaraajaa käyttämällä, sillä esimerkiksi sähkön myyntihinnat vaihtelevat ja nousevat lähes vuosittain, kun taas aurinkolämpöenergia on täysin ilmaista. Varaajan asennuksen jälkeen sinulle ei siis synny enää muita kustannuksia. Lisäksi voit hankkia verkkokaupastamme erilliset energiavaraajat. Voit siis vaivattomasti ja nopeasti hoitaa kaikki ostoksesi yhdellä tilauksella, ja toimitamme tilaamasi tarvikkeet sinulle edullisesti ja nopeasti.

Aurinkovaraajat synnyttävät helppoa ja halpaa energiaa

Aurinkovaraajien käyttö pientaloissa ja mökeillä on lisääntynyt viime vuosina samaa tahtia sen myötä, kun ihmiset ovat tulleet entistä tietoisimmiksi aurinkovaraajien ympäristöystävällisyydestä. Aurinkoenergiaa hyödyntämällä voidaan vähentää ympäristöä kuluttavien päästöjen syntymistä, joten aurinkovaraajan hankinta onkin luonnonystävän paras valinta lämmityslähteeksi. Aurinkovaraajalla saat myös käyttöveden lämmitettyä energiaystävällisesti ja tehokkaasti. Aurinkovaraaja riittää kattamaan yleensä ainakin normaalikokoisen perheen lämmitystarpeet. Varaajan asentaminen on varsin helppoa toimituksen mukana tulevien ohjeiden mukaisesti, eikä asentamiseen vaadita erityisiä valmisteluja. Varaajat ovat ulkoisesti varsin näppärän näköisiä, joten niitä ei myöskään tarvitse piilotella pihalla. Päinvastoin, varaaja voi olla muille jopa merkkinä hienosta ympäristötietoudesta! Hanki siis sinäkin aurinkovaraaja kotiisi tai mökillesi, niin säästät sekä luontoa että rahaa. Vieraile osoitteessa Netrauta.fi ja tee tilauksesi vaikka jo heti tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.