Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Sähköpatterit

Sähköpatteri lämmittää kodin ja vapaa-ajan asunnon tiloja nopeasti ja taloudellisesti. Oli haussa sitten pieni tai suuri sähköpatteri, kuivan tilan sähkölämmitin tai vesiroiskeita kestävä patteri, löydät varmasti omasi tarjonnastamme tilaan kuin tilaan. Valikoimamme sähköpatterit ovat lisäksi tyylikkään pelkistetysti muotoiltuja, joten ne istuvat kodin ja muiden tilojen sisustukseen huomaamattomasti. Kehittyneen sähkölämmittimet ovat energiatehokkaita ja varustettu älykkäillä toiminnoilla.

1-48 / 140

140 tuotetta

1-48 / 140

140 tuotetta

Sähköpatterit

Kannattaako Sähköpattereiden vaihto?

Sähköpattereiden vaihto kannattaa harkita, jos nykyiset patterit ovat vanhoja ja kuluneita tai jos halutaan parantaa energiatehokkuutta. Uudemmat sähköpatterit ovat yleensä tehokkaampia ja kuluttavat vähemmän energiaa kuin vanhemmat mallit. Lisäksi uusilla pattereilla voidaan saada parempi lämmönjakelu ja mukavampi sisäilma. Energiatehokkailla sähköpattereilla voi tehdä suurenkin säästön vuodessa.

Kun ostat sähköpatterisi meiltä, voit unohtaa lämpötilan säätämisen käsin termostaattia kääntämällä. Nykyaikaiset sähköpatterit on varustettu elektronisilla näytöillä, ja lämpötilan säätäminen käy näppärästi diginäytöltä tai nappia painamalla. Osa valikoimamme tuotteista on varustettu huippumoderneilla ominaisuuksilla, joten pystyt säätämään osaa lämmittimistä myös etälaitteella, kuten älypuhelimella tai iPadilla ja liittämään patterin wifi-verkkoon lisälaitteen kautta. Lämpöpattereissa on lisäksi älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä todella taloudellisia ja vaivattomia arkikäytössä. Lisäksi joihinkin malleihin on saatavilla lisävarusteena erilaisia termostaatteja mm. viikkokellolla. Monissa tuotteissa on toiminto, joka keskeyttää lämmityksen huoneen lämpötilan laskiessa äkillisesti tai laskee huoneen lämpötilaa yön ajaksi. Siten säästyt ylimääräiseltä lämmönhukalta esimerkiksi tuuletuksen tai yöunien aikana ja näet positiivisen vaikutuksen suoraan sähkölaskussasi. Uudenaikainen sähköpatteri on siis hyvä valinta, jonka vaikutukset huomaat heti.

Kuka saa asentaa sähköpatterin?

Sähköpatterit, jotka ovat liitosjohdolla tai pistotulpalla saa asentaa itse. Sähköpatterit, jotka asennetaan kiinteästi, edellyttää sähköalan ammattilaisen pätevyyttä. Tämä tarkoittaa, että sähköpatterin asentaminen on luvanvaraista ja sen saa tehdä vain sähköalan ammattilainen tai sähköurakoitsija, jolla on tarvittavat pätevyydet ja luvat. Kauttamme saat tarvittaessa tilattua myös sähköpatterin asennuksen.

Kuinka paljon sähköpatteri kuluttaa?

Sähköpatterin kulutus riippuu sen tehosta sekä käyttöajasta. Yleisesti ottaen pienempi teho ja lyhyempi käyttöaika tarkoittavat pienempää kulutusta. Esimerkiksi 1000 watin sähköpatteri kuluttaa tunnissa 1 kilowattitunnin (kWh) verran sähköä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos käytät 1000 watin sähköpatteria 10 tuntia, sen kulutus on 10 kWh.

Kuinka iso sähköpatteri 10 m² huoneeseen?

Yleisenä ohjeena noin 2,5 metrin korkeille huoneille pidetään 70 W:n lämpötehoa neliömetriä kohden. Sähköpatterin koon tulisi siis olla noin 700 W (wattia) 10 m² huoneessa. Tämä on kuitenkin vain arvio, sillä sähköpatterin koko riippuu monista tekijöistä, kuten huoneen eristyksestä, ilmanvaihdosta, huoneen käyttötarkoituksesta ja asukkaiden lämpötilatoiveista. Tässä muutamia muita vinkkejä patterin valintaan:

  • Tärkein tekijä on huoneen koko ja lämmöntarve. Yleinen suositus on noin 70 W/m², joten 10 m² huoneen sähköpatterin tehontarve olisi noin 700 W.
  • Huomioi huoneen seinien, ikkunoiden ja ovien sijainti, sillä ne voivat vaikuttaa lämpötilaan. Suositeltavaa on sijoittaa sähköpatteri huoneen kylmemmälle seinälle, jotta lämpö jakautuu tasaisemmin.
  • Valitse sähköpatteri, joka sopii huoneen sisustukseen ja on tarpeeksi pieni tilan suhteessa. Esimerkiksi ohut taulumainen sähköpatteri vie vähän tilaa ja sulautuu huomaamattomasti seinään.
  • Uudenaikaiset sähköpatterit ovat varustettu monilla lisäominaisuuksilla, kuten termostaatilla, ajastimella ja älykkäillä toiminnoilla, jotka auttavat säätämään lämpötilaa ja säästämään energiaa.
  • Varmista, että valitsemasi sähköpatteri on helppo asentaa ja sopii olemassa olevaan sähköjärjestelmään.

Kuinka lasketaan sähköpatterien määrä?

Sähköpatterien määrä lasketaan ensisijaisesti lämmitettävän tilan koon ja lämmitystehontarpeen perusteella. Yleisesti ottaen yksi sähköpatteri pystyy lämmittämään noin 10-15 neliömetrin kokoisen tilan. Lämmitettävän tilan koon lisäksi on huomioitava myös tilan eristys ja ilmanvaihto, sillä huonosti eristetty tila vaatii enemmän lämmitystehoa. Kannattaa myös ottaa huomioon sähköpatterin tehokkuus, sillä tehokkaammat patterit pystyvät lämmittämään suuremman tilan kuin vähemmän tehokkaat patterit.

Myydyimmät tuotteet (10)

Lämmitin Adax NEO WiFi H KWT, eri vaihtoehtoja
-37% Jopa
ENÄÄ
3 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Lämmitin Adax NEO WiFi H KWT, eri vaihtoehtoja
Takuu 5 vuotta
213,00  alk. 146,90 
Lämmitin Adax NEO WiFi L KWT, eri vaihtoehtoja
-33% Jopa
ENÄÄ
3 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Lämmitin Adax NEO WiFi L KWT, eri vaihtoehtoja
Takuu 5 vuotta
217,00  alk. 146,00 
-29% Jopa
ENÄÄ
3 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Lämmitin Adax NEO NLXXKDT, listamalli, liitosjohdolla, eri vaihtoehtoja
Takuu 5 vuotta
208,00  alk. 149,80 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Lämmitin Adax NEO WiFi H KWT, eri vaihtoehtoja
-37% Jopa
ENÄÄ
3 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Lämmitin Adax NEO WiFi H KWT, eri vaihtoehtoja
Takuu 5 vuotta
213,00  alk. 146,90 
Lämmitin Adax NEO NPXXDT, tasomalli, eri vaihtoehtoja
-36% Jopa
ENÄÄ
3 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Lämmitin Adax NEO NPXXDT, tasomalli, eri vaihtoehtoja
Takuu 5 vuotta
201,00  alk. 129,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.