Ilmastointilaitteet

Ilmastointilaitteet ovat tehokkaita ja yleisesti käytettyjä viilennyslaitteita, joilla voidaan poistaa huoneesta kuuma ja tunkkainen ilma ja tuoda tilalle raikkaampaa ilmaa. Parhaimmillaan ilmastointilaitteet parantavat sisäilman laatua poistamalla pölyä ja hiukkasia. Myös ilmanviilentimet ja tuulettimet ovat vaihtoehtoja huoneilman viilentämiseen. Ilmastointilaitteiden käyttö on erityisen suositeltavaa kuumina kesäpäivinä.

1-100 / 236

236 tuotetta

1-100 / 236

236 tuotetta

Ilmastointilaitteet

Mitä eroa on ilmanviilentimellä ja ilmastointilaitteella?

Ilmanviilennin ja ilmastointilaite molemmat viilentävät huoneilmaa, mutta ilmastointilaitteella on yleensä suurempi jäähdytyskapasiteetti sekä mahdollisia lisäominaisuuksia kuten kosteudenhallinta sekä ilmanpuhdistus. Ilmanviilennin on halvempi ja helpompi käyttää, mutta sen jäähdytysteho on rajallisempi. Ilmanviilennin sopii pienille alueille tai satunnaiskäyttöön, kun taas ilmastointilaite sopii paremmin suuremmille alueille ja säännölliseen käyttöön.

Mitä ilmastointilaitteen valinnassa kannattaa ottaa huomioon?

Ilmastointilaitteen valinnassa kannattaa huomioida käyttötarkoitus ja käyttöaste. Jos laitetta käytetään vain kausittain, siirrettävä ilmastointilaite voi olla hyvä vaihtoehto, koska sen voi säilyttää talven yli ja ottaa käyttöön tarvittaessa. Jos laitetta käytetään ympäri vuoden, kannattaa harkita kiinteän ilmastointijärjestelmän asentamista. Laitteen koko ja tehokkuus tulee valita käyttökohteen mukaan, pieni laite sopii pienempiin tiloihin kuten mökeille ja makuuhuoneisiin, kun taas suurempiin tiloihin tarvitaan tehokkaampi laite.

Kuinka valitsen sopivan laitteen huoneen tehokkaaseen viilentämiseen?

Sopivan kokoisen ilmastointilaitteen valitseminen on avainasemassa huoneen tehokkaan viilentämisen varmistamiseksi. Oikeankokoisen ilmastointilaitteen valinnassa on huomioitava huoneen koko, korkeus, ikkunoiden määrä ja auringonpaisteen määrä. Valitse sopivan kokoinen ilmastointilaite huoneen koon ja ominaisuuksien perusteella, ja huomioi myös laitteen energiatehokkuus ja asennuspaikka. Näin voit varmistaa sen, että ilmastointilaite pystyy tehokkaasti jäähdyttämään huoneen tarpeisiin sopivalla tavalla.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16