Mikrosementti SBL HD Medium, laattapinnan päälle, 6m², Negro

Tuotenumero:
SBL-MIKROHDLAATTA-NEGRO
513,05 pkt
pkt
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 8,90 €

HD Medium on uuden ajan mikrosementti. Tämä tuote soveltuu käytettäväksi sekä märkä- että kuivissa tiloissa, erityisesti suunniteltu ja hyvä lattiapinnoille karkeutensa ja korkeamman kulutuksen kestävyytensä johdosta.

Mikrosementtipaketti HD Medium sisältää kaikki aineet, joita tarvitset luodaksesi ainutlaatuisen pinnoitteen noin 6 m² laattapinnan päälle. HD Medium on värillinen, sementtipohjainen ja ohut pinnoite, jolla luot kestävää pintaa. Kuumaa ja kosteutta kestävä HD Medium sopii hyvin erilaisiin kohteisiin ja kokonaisuuksiin, niin kylpyhuoneeseen kuin takankin päälle. Tällä paketilla voit asentaa HD Medium mikrosementin suoraan laattojen päälle lattiaan tai jopa seiniin, kunhan alla oleva pohja on kuiva ja tukeva.

Puhdistettujen laattojen saumat käsitellään F-300 primerilla ennen sementin levitystä. Sekä karkea että HD Medium mikrosementti sekoitetaan omina erinään mukana tulevaan akryyliin ja liipataan teräslastalla laattojen päälle mahdollisimman ohuina kerroksina. Teräsliippaus, asentajan työtekniikka ja hionta vaikuttavat lopulliseen pintaan. Akryylin ansiosta pinnoite on luja ja kestävä, mutta kuitenkin joustava. Tästä syystä sementti ei vaadi verkotusta muualle kuin mahdollisiin halkeamiin ja pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä. Lopuksi pinta voidaan lakata vesiohenteisella puolihimmeällä polyuretaanilakalla puhtaanapidon helpottamiseksi.

Liittyvistä tuotteista löydät mikrosementille tarkoitetun teräslastan, jonka avulla pinnoitteen tekeminen sujuu helposti.

Huomioitavaa: Mikrosementtipakkauksen lakaksi on vaihdettu tilapäisesti Orfapol-50/2. Uudessa lakassa on onnistuttu säilyttämään lakan ominaisuudet (hengittävyys ja joustavuus) ja samalla vähän lisäämään veden pitävyyttä. Kuivumisaika on kuitenkin hieman pidempi vanhaan lakkaan verrattuna. Pienen partikkelin vaihdosta johtuen Orfapol 50/2 lakassa on erillaiset sekoitussuhteet, joita on hyvin tärkeätä noudattaa lakan toimivuuden kannalta. Uutta ja vanhaa lakkaa ei saa sekoittaa keskenään. Tarkistathan oikean oikean käyttöohjeen liitteistä.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Suomen Betonileimasin
  • Valmistusmaa: Espanja

Tuotteen ominaisuudet:

  • Väri: Ruskea
  • Paketin riittoisuus: n. 6 m²
  • Toimituksen sisältö: Tartuntapohjustin F-300 0,5 L, Pinnoite HD Medium 5 kg, Karkea mikrosementti Pavicem Micromortero Grueso 6 kg, Acrylcem-nesteosa 6 L, Polyuretaanilakka Orfapol-50/2 - 1,2 kg (A-komponentti 1 kg + B-komponentti 200g)

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Rahtipaino (kg): 18,60

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16