Juhannuskampanjat voimassa enää:

Mikrosementti SBL HD Medium, vesieristeen päälle, 6m², Negro

Tuotenumero:
SBL-MIKROHDVESIERISTE-NEGRO
504,30  pkt
pkt
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 8,90 €

HD Medium on uuden ajan mikrosementti. Tämä tuote soveltuu käytettäväksi sekä märkä- että kuivissa tiloissa, erityisesti suunniteltu ja hyvä lattiapinnoille karkeutensa ja korkeamman kulutuksen kestävyytensä johdosta.

Mikrosementtipaketti HD Medium sisältää kaikki aineet, joita tarvitset luodaksesi ainutlaatuisen pinnoitteen noin 6 m² alueelle vesieristeen päälle. HD Medium on värillinen, sementtipohjainen ja ohut pinnoite, jolla luot kestävää pintaa. Kuumaa ja kosteutta kestävä mikrosementti sopii hyvin erilaisiin kohteisiin ja kokonaisuuksiin, kuten kylpyhuoneisiin ja takan päälle.

Mitä tasaisemmin ja huolellisemmin vesieriste on levitetty, sitä paremmin mikrosementin menekki pysyy hallinnassa. Vesieristetty pinta ei vaadi pohjustusainetta, mutta karkeaa Grueso-mikrosementtiä suositellaan levittämään vähintään kaksi kerrosta. Sekä karkea että HD Medium sekoitetaan omina erinään mukana tulevaan akryyliin ja liipataan teräslastalla, mahdollisimman ohuina kerroksina. Teräsliippaus, asentajan työtekniikka ja hionta vaikuttavat lopulliseen pintaan. Akryylin ansiosta pinnoite on luja ja kestävä, mutta kuitenkin joustava. Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä. Lopuksi pinta lakataan puolihimmeällä polyuretaanilakalla puhtaanapidon helpottamiseksi.

Liittyvistä tuotteista löydät mikrosementille tarkoitetun teräslastan, jonka avulla pinnoitteen tekeminen sujuu helposti. Työstäessäsi huokoista pintaa suosittelemme tilaamaan myös F-300 Primerin, jolla varmistat hyvän tartunnan.

Huomioitavaa: Mikrosementtipakkauksen lakaksi on vaihdettu tilapäisesti Orfapol-50/2. Uudessa lakassa on onnistuttu säilyttämään lakan ominaisuudet (hengittävyys ja joustavuus) ja samalla vähän lisäämään veden pitävyyttä. Kuivumisaika on kuitenkin hieman pidempi vanhaan lakkaan verrattuna. Pienen partikkelin vaihdosta johtuen Orfapol 50/2 lakassa on erillaiset sekoitussuhteet, joita on hyvin tärkeätä noudattaa lakan toimivuuden kannalta. Uutta ja vanhaa lakkaa ei saa sekoittaa keskenään. Tarkistathan oikean oikean käyttöohjeen liitteistä.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Suomen Betonileimasin
  • Valmistusmaa: Espanja

Tuotteen ominaisuudet:

  • Väri: Ruskea
  • Paketin riittoisuus: n. 6 m²
  • Toimituksen sisältö: Pinnoite HD Medium 5 kg, Karkea mikrosementti Pavicem Micromortero Grueso 6 kg, Acrylcem-nesteosa 6 L, Polyuretaanilakka Orfapol-50/2 - 1,2 kg (A-komponentti 1kg + B-komponentti 200g)

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Rahtipaino (kg): 18,10

Arvostelut

Kysymykset

Myydyimmät tuotteet (10)

Sisustuslaasti Dekofloor Beton märkätilaan eri värejä
-9% Jopa
ENÄÄ
4 PÄIVÄÄ
Tarjous
Sisustuslaasti Dekofloor Beton märkätilaan eri värejä
295,00  alk. 271,40 
Mikrosementtipaketti Basebeton märkätilaan laatan tai vesieristeen päälle, eri värejä
-10% Jopa
ENÄÄ
4 PÄIVÄÄ
Tarjous
Mikrosementtipaketti Basebeton märkätilaan laatan tai vesieristeen päälle, eri värejä
295,00  alk. 264,90 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.