Mikrosementtipaketti SBL, laattapinnan päälle, 6m², Tuhka 754

Tuotenumero:
SBL-MIKROLAATTA-TUHKA
396,73  376,90  pkt Säästät: 19,83 
pkt
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 18.12.2023 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 297,50 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: 2-3 viikkoa
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 8,90 €

Mikrosementtipaketti Tuhka sisältää kaikki aineet, joita tarvitset luodaksesi ainutlaatuisen, tummanharmaan pinnoitteen noin 6 m² laattapinnan päälle. Pavicem Micromortero on värillinen, sementtipohjainen ja erittäin ohut pinnoite, jolla luodut sileät ja elävät pinnat ovat aina uniikkeja. Pinnan viimeistelystä riippuen mikrosementin ulkonäkö voi vaihdella puolihimmeästä kiiltävään. Kuumaa ja kosteutta kestävä mikrosementti sopii hyvin erilaisiin kohteisiin ja kokonaisuuksiin, niin kylpyhuoneeseen kuin takankin päälle. Tällä paketilla voit asentaa mikrosementin suoraan laattojen päälle seinään tai lattiaan, kunhan alla oleva pohja on kuiva ja tukeva.

Puhdistettujen laattojen saumat käsitellään F-300 primerilla ennen sementin levitystä. Sekä karkea että hieno mikrosementti sekoitetaan omina erinään mukana tulevaan akryyliin ja liipataan teräslastalla laattojen päälle mahdollisimman ohuina kerroksina. Teräsliippaus, asentajan työtekniikka ja hionta antavat mikrosementille sen elävän ja ainutlaatuisen pinnan. Akryylin ansiosta pinnoite on luja ja kestävä mutta kuitenkin joustava. Tästä syystä sementti ei vaadi verkotusta muualle kuin mahdollisiin halkeamiin ja pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä. Lopuksi pinta voidaan lakata vesiohenteisella polyuretaanilakalla puhtaanapidon helpottamiseksi.

Lisää hyödyllistä tietoa saat tuotekortilta löytyvästä asennusohjeesta ja tuotevideosta. Liittyvistä tuotteista löydät mikrosementille tarkoitetun teräslastan, jonka avulla pinnoitteen tekeminen sujuu helposti.

Huomioitavaa: Mikrosementtipakkauksen lakaksi on vaihdettu tilapäisesti Orfapol-50/2. Uudessa lakassa on onnistuttu säilyttämään lakan ominaisuudet (hengittävyys ja joustavuus) ja samalla vähän lisäämään veden pitävyyttä. Kuivumisaika on kuitenkin hieman pidempi vanhaan lakkaan verrattuna. Pienen partikkelin vaihdosta johtuen Orfapol 50/2 lakassa on erillaiset sekoitussuhteet, joita on hyvin tärkeätä noudattaa lakan toimivuuden kannalta. Uutta ja vanhaa lakkaa ei saa sekoittaa keskenään. Tarkistathan oikean oikean käyttöohjeen liitteistä.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Suomen Betonileimasin

Tuotteen ominaisuudet:

  • Paketin riittoisuus: n. 6 m², ohutta pinnoitetta
  • Toimituksen sisältö:

  • Mikrosementin tartuntapohjustin F-300 Primer - 0,5 litraa
  • Hieno mikrosementti Pavicem Micromortero - 3 kg
  • Karkea mikrosementti Pavicem Micromortero Grueso - 6 kg
  • Mikrosementin nesteosa Acrylcem - 5 litraa
  • Polyuretaanilakka Orfapol-50/2 - 0,72 kg (A-komponentti 600g + B-komponentti 120g)

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Rahtipaino (kg): 15,00

Huomioithan että värin kuva on suuntaa antava, sillä lopulliseen tulokseen vaikuttavat muun muassa työstettävä pohja ja jokaisen tekijän oma kädenjälki.

Arvostelut

Kysymykset

Katsotuimmat tuotteet (10)

Sisustuslaasti Dekofloor Stucco laatan päälle eri värejä
Uutuus
Sisustuslaasti Dekofloor Stucco laatan päälle eri värejä
alk. 289,00 
Uutuus
Sisustuslaasti Dekofloor Beton laatan päälle eri värejä
alk. 295,00 
Uutuus
Sisustuslaasti Dekofloor Concret laatan päälle eri värejä
alk. 321,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.