Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Mikrosementtipaketti SBL, vesieristeen päälle, 6m², Blanco

Tuotenumero:
SBL-MIKROVESIERISTE-BLANCO
387,98 pkt
pkt
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 8,90 €

Mikrosementtipaketti Blancon avulla saat luotua uniikin ja vaalean pinnoitteen noin 6 m² alueelle vesieristeen päälle. Pavicem Micromortero on värillinen, sementtipohjainen ja erittäin ohut pinnoite, jolla luodut sileät ja elävät pinnat ovat aina uniikkeja. Pinnan viimeistelystä riippuen mikrosementin ulkonäkö voi vaihdella puolihimmeästä kiiltävään. Kuumaa ja kosteutta kestävä mikrosementti sopii hyvin erilaisiin kohteisiin ja kokonaisuuksiin, niin kylpyhuoneeseen kuin takankin päälle. Tällä mikrosementtipaketilla loihdit tyylikkään pinnan vesieristeen päälle.

Mitä tasaisemmin ja huolellisemmin vesieriste on levitetty, sitä paremmin mikrosementin menekki pysyy hallinnassa. Vesieristetty pinta ei vaadi pohjustusainetta, mutta karkeaa Grueso-mikrosementtiä suositellaan levittämään vähintään kaksi kerrosta. Sekä karkea että hieno mikrosementti sekoitetaan omina erinään mukana tulevaan akryyliin ja liipataan teräslastalla tasoon, mahdollisimman ohuina kerroksina. Teräsliippaus, asentajan työtekniikka ja hionta antavat mikrosementille sen elävän ja ainutlaatuisen pinnan. Akryylin ansiosta pinnoite on luja ja kestävä mutta kuitenkin joustava. Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä. Lopuksi pinta lakataan polyuretaanilakalla puhtaanapidon helpottamiseksi.

Lisää hyödyllistä tietoa saat tuotekortilta löytyvästä asennusohjeesta ja tuotevideosta. Mikäli olet pinnoittamassa kosteita tiloja, tutustuthan huolellisesti tähän liittyviin ohjeisiin. Liittyvistä tuotteista löydät mikrosementille tarkoitetun teräslastan, jonka avulla saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Huomioitavaa: Mikrosementtipakkauksen lakaksi on vaihdettu tilapäisesti Orfapol-50/2. Uudessa lakassa on onnistuttu säilyttämään lakan ominaisuudet (hengittävyys ja joustavuus) ja samalla vähän lisäämään veden pitävyyttä. Kuivumisaika on kuitenkin hieman pidempi vanhaan lakkaan verrattuna. Pienen partikkelin vaihdosta johtuen Orfapol 50/2 lakassa on erillaiset sekoitussuhteet, joita on hyvin tärkeätä noudattaa lakan toimivuuden kannalta. Uutta ja vanhaa lakkaa ei saa sekoittaa keskenään. Tarkistathan oikean oikean käyttöohjeen liitteistä.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Suomen Betonileimasin

Tuotteen ominaisuudet:

  • Väri: Valkoinen
  • Paketin riittoisuus: n. 6 m², ohutta pinnoitetta
  • Toimituksen sisältö:

  • Hieno mikrosementti Pavicem Micromortero - 3 kg
  • Karkea mikrosementti Pavicem Micromortero Grueso - 6 kg
  • Mikrosementin nesteosa Acrylcem - 5 litraa
  • Polyuretaanilakka Orfapol-50/2 - 0,72 kg (A-komponentti 600g + B-komponentti 120g)

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Rahtipaino (kg): 15,00

Huomioithan että värin kuva on suuntaa antava, sillä lopulliseen tulokseen vaikuttavat muun muassa työstettävä pohja ja jokaisen tekijän oma kädenjälki.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16