Kyberhinnat VAIN tänään! Aikaa jäljellä:

Mitsubishi-ilmalämpöpumppu ja suppea asennus, pakettitarjous

Tuotenumero:
ASENNUS-ILP-suppea-BF22
Customize Mitsubishi-ilmalämpöpumppu ja suppea asennus, pakettitarjous
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN25 HERO 2.0, sisäyksikkö, valkoinen
Sisäyksikkö
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN25 HERO 2.0, sisäyksikkö, valkoinen
1 x Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN25 HERO 2.0, sisäyksikkö, valkoinen
Tuotenumero: PIP-M-MSZ-LN25VG2W
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN25 HERO 2.0, ulkoyksikkö
Ulkoyksikkö
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN25 HERO 2.0, ulkoyksikkö
1 x Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN25 HERO 2.0, ulkoyksikkö
Tuotenumero: PIP-M-MUZ-LN25VG2HZ
Ilmalämpöpumpun asennus, suppea asennusisältö
Ilmalämpöpumpun suppea asennus
Ilmalämpöpumpun asennus, suppea asennusisältö
1 x Ilmalämpöpumpun asennus, suppea asennusisältö
Tuotenumero: ASENNUS-ILP-suppea-PIKA
Tuoko asentaja mukanaan ulkoyksikön telineen?
En tarvitse asennustelinettä, olen hankkinut sen jo toisaalta +0.00
En tarvitse asennustelinettä, olen hankkinut sen jo toisaalta
En tarvitse asennustelinettä, olen hankkinut sen jo toisaalta
Tuotenumero: asennus-ei-telinetta Määrä: 1 kpl
+ 0,00 €
Kyllä, asentaja voi tuoda mukanaan seinätelineen
Kyllä, asentaja voi tuoda mukanaan seinätelineen
Tuotenumero: asennus-seinateline Määrä: 1 kpl
+ 47,50 €
Kyllä, asentaja voi tuoda mukanaan maatelineen
Kyllä, asentaja voi tuoda mukanaan maatelineen
Tuotenumero: asennus-maateline Määrä: 1 kpl
+ 80,75 €
Kyllä, asentaja voi tuoda mukanaan kivijalkatelineen
Kyllä, asentaja voi tuoda mukanaan kivijalkatelineen
Tuotenumero: asennus-kivijalkateline Määrä: 1 kpl
+ 109,25 €

* Vaaditut tiedot

2 619,00  2 084,30 

2 084,30 

Säästät: 534,70 
kpl
Osta nyt, maksa 3 kk kuluttua!
(14.11.-31.12.)
Tarjous on voimassa 28.11.2022 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 19,90 €
Pakettitarjous on saatavilla Helsingin seudun (päärautatieasema +80km), Turun seudun (kauppatori +30km) ja Tampereen seudun (keskustori +30km) alueille, pois lukien saaristo ja saaret.

Varaudu tulevan talven sähkölaskuihin etukäteen ostamalla Mitsubishi Electric LN25 HERO 2.0 ilmalämpöpumpun suppealla asennuksella, säästä lämmityskustannuksissa!

Ilmalämpöpumppu on suosittu laite, joka voi parhaimmillaan säästää 30-50 prosenttia sähkölämmitteisen pientalon lämmitykseen tarvittavasta energiasta. Ilmalämpöpumppu ei yksinään riitä, vaan se täydentää päälämmitysjärjestelmää. Parhaiten se sopii pientaloihin, joissa on suora sähkölämmitys.

Asentajamme ovat yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Varmistaaksesi tuotteen toimivuuden ja takuuehtojen täyttymisen tutustuthan liitteeseen "Ennen asennusta" sivun oikeassa reunassa. Asentajillamme on turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksyntä. Luotettavien ammattilaisten toimesta tehdyllä asennuksella varmistat, että työt tehdään sovittuna aikana ja hyvää rakennustapaa noudattaen.

Palvelun saatavuus

Pakettitarjous on saatavilla Helsingin seudun (päärautatieasema +80km), Turun seudun (kauppatori +30km) ja Tampereen seudun (keskustori +30km) alueille, pois lukien saaristo ja saaret.

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN25 HERO 2.0, valkoinen

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric LN25 HERO 2.0 on innovatiivinen yhdistelmä lyömätöntä tehoa, energiansäästöä ja tyylikästä muotoilua. Älykäs ilmalämpöpumppu on varusteltu monipuolisilla ominaisuuksilla, jotka lisäävät kotisi asumismukavuutta luotettavasti joka päivä.

Sisäänrakennettu WiFi tekee LN25 HERO 2.0:n ohjaamisesta helppoa, mutta liikkeistäsi oppiva ilmalämpöpumppu varmistaa, ettet joudu tuhlaamaan liikaa aikaa nappien paineluun. Älykäs I-see-sensori muistaa, missä osassa huonetta viihdyt eniten, ja oppii suuntaamaan puhalluksen halutessasi sinua kohti tai sinusta poispäin. LN25 HERO 2.0 myös laskee halutessasi huoneen lämpötilaa hieman silloin, kun huone on tyhjillään, ja säästää näin entisestään lämmityskustannuksissa.

LN25 HERO 2.0 on tehokkuutensa lisäksi myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se on varustettu energiatehokkuusmerkinnällä A+++ ja se käyttää ympäristöystävällisempää kylmäainetta R32. LN25 HERO 2.0 soveltuu erinomaisesti Suomen ilmastoon, sillä ilmalämpöpumppu kykenee tuottamaan lämpöä jopa -35°C talvipakkasilla.

Katso Mitsubishi Electric LN25 HERO 2.0 pumpun tekniset tiedot tuotekortilta.

Asennettavan tuotteen toimitus Netraudasta

Asennettava tuote toimitetaan kotiinkuljetuksella suoraan asiakkaalle n. 2-5 arkipäivän toimitusajalla. Asentaja ei tuo tuotetta mukanaan. Asennusaika sovitaan tilaajan kanssa tuotteen saapumisen jälkeen.

Kumpi asennus minun tulisi valita?

Tarjoamme ilmalämpöpumpun asennukselle kahdenlaista asennusta. Tämä pakettitarjoushinta on voimassa suppeaan asennukseen, jossa sisä ja ulkoyksikkö asennetaan ulkoseinän vastakkaisille puolille. Mikäli kaikki liitteessä "Asennuksen perussisältö" listatut asiat täyttyvät kohteessasi, on tämä suppea ja edullinen asennuspaketti sinulle täydellinen!

Osassa kohteissa ilmalämpöpumppua ei ole mahdollista / tai ei haluta sijoittaa suppean sisällön mukaisesti. Tutustu tällöin toiseen tarjouspakettiimme, missä voit ostaa Mitsubishi LN25 ilmalämpöpumpun ja perusasennuksen pakettitarjouksena: "Mitsubishi-ilmalämpöpumppu ja perusasennus, pakettitarjous" tuotekortilla >. Tilatessasi perusasennuksen sinun on myös mahdollista ostaa asennusliikkeeltä lisätöitä kohteeseen, esimerkiksi ylimääräisiä läpivientejä tai lisämetrejä kylmäaineputkiin.

Asennuksen tilaajan velvollisuudet ja vastuut

Asennuksen tilaajan vastuulla on tutustua huolellisesti tilatun ilmalämpöpumpun asennuksen perussisältöön sekä liitteeseen "Ennen asennusta". Tilaajan vastuulla on myös varmistaa, että tuote soveltuu asennettavaksi kohteeseen ja on asennettavissa. Asiakas vastaa mahdollisen muutostyöilmoituksen tekemisestä ja asennustapaselosteen toimittamisesta asennusliikkeelle.

Asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että vastaanotettu tuote on oikea eikä siinä ole kuljetusvaurioita. Mikäli asentaja toteaa kohteessa, että tuote ei sovellu kohteeseen asennettavaksi tai sitä ei voida asentaa asennuspalvelun toimitussisällön mukaisesti, veloitetaan asiakkaalta käynnistä asentajan menetetty työaika kokonaisuudessaan sekä kilometrikorvaus (kts. hinnat liitteen "Asennuksen perussisältö" loppupuolelta). Kiinnitä huomiota asentamattoman paketin säilytykseen. Pakettiin on merkattu miten päin sitä pitää säilyttää. Väärin säilytetyn pumpun saa asentaa vasta n. viikon kuluttua siitä, kun sen säilytysasento on korjattu oikeaksi.

Useamman asennuksen tilaaminen

Oletko tilaamassa meiltä useampaa asennusta esimerkiksi asunto-osakeyhtiölle tai yritykselle? Kysy tarjous asennuspalvelun lomakkeella!

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Asennuspalvelut

Tuotteen ominaisuudet:

  • Kotitalousvähennyskelpoinen: Kyllä
  • Takuuaika: Asennuksen takuu 12 kk

Ilmalämpöpumpun asennuksen kotitalousvähennys

Tässä pakettitarjouksessa ilmalämpöpumpun suppean asennuksen hinta kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

Anna palautetta!

Kerro meille miten meni! Lähetämme asennuksen tilaajille palautelomakkeen ja vastanneiden kesken arvomme 500€ lahjakortin Netrautaan.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-20.00 | La 10-18