Mittatilauskeittiö Ideal Keittiöt + ilmainen keittiösuunnittelu

Pudotimme verot pois!
Tuotenumero:
KEITTIONET
Tarjous on voimassa 31.10.2022 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Pudotimme arvonlisäveron verran kalustekokonaisuuksien hinnoista. Kampanja koskee kaikkia yli 2.000 € uusia tilauksia varastotuotteistamme. Voimassa 1.-31.10.2022

Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

*Kampanja ei koske verkkokaupan tuotteita.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 134,00 €
Mittatilaustuote: tuotteen todelliset toimituskustannukset määräytyvät tilattavan tuotteen ja toimituspaikan mukaan
Varaa aika ilmaiseen keittiösuunnitteluun - onnistuu myös etänä!

Varaa suunnitteluaika Tammistoon > Varaa suunnitteluaika Ideaparkiin >

Sovi tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö! Voit varata ilmaisen suunnitteluajan yläpuolelta Ideal Keittiöiden ajanvarauskalenterista, josta saat valita itsellesi sopivan ajan. Maksuton suunnittelu toteutetaan Netraudan toimipisteissä.

Tammisto

Katariina Raivio
050 442 0689
katariina.raivio@netrauta.fi

Ideapark Lempäälä

Susanne Hänninen
050 409 5841
susanne.hanninen@netrauta.fi

Ideal Keittiöt - kotisi sydän

Keittiö on kodin sydän, joka kerää yhteen perheenjäsenet ja ystävät. Keittiön pöydän äärellä ruokaillaan, oleskellaan ja jutellaan, hyggeillään, askarrellaan ja juhlitaan. Usein keittiö muodostuukin kodin keskipisteeksi, arjen kohtaamispaikaksi ja olohuoneen jatkeeksi. Toimivassa keittiössä ruoanlaitto sujuu ja oleskelu on mukavaa.

Laadukkaat keittiöt edullisesti Suomen nopeimmalla toimitusajalla!

Oivissa ovimalleissamme, tyylikkäissä tasovaihtoehdoissamme ja verrattomassa vedinvalikoimassamme on mistä valita. Ideal Keittiöiden ammattitaitoinen ja intohimoinen suunnittelupalvelu auttaa poimimaan juuri sinun keittiöösi sopivimmat tuotteet, pinnat ja yksityiskohdat. Saat unelmiesi keittiön nopeasti ja edullisesti.

Kauttamme saat myös koko kodin kalusteet samasta paikasta. Tällä takaamme, että kotisi ilme pysyy yhtenäisenä ja tyylikkäänä. Voit asioida saman suunnittelijan kanssa projektisi alusta loppuun. Kokonaisuudesta tehdään juuri sellainen kuin haluat: jos haluat koota kalusteesi itse, saat ne osina. Mikäli työkalut eivät pysy kädessä tai mööpelien kasaaminen ei muuten vain hotsita, kokoamme keittiösi puolestasi. Avaimet käteen -toimituskin onnistuu pääkaupunkiseudulle. Oma asiantuntijasi laatii myös kalustesuunnitelmat keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja säilytystiloihin.

Varaa aika ilmaiseen keittiösuunnitteluun - meiltä saat ammattitaitoista keittiösuunnittelua myös videoneuvotteluna!

Sovi tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö tai jokin muu kodin kalustekokonaisuus. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastamme, helposti, mutkattomasti ja vielä ilmaiseksi. Mieti hetki, mitä keittiöltäsi haluat, mitä siellä tehdään ja miten sen tulee palvella käyttäjiään.

Ole yhteydessä keittiömyyjäämme ja sovi aika. Voit varata ajan myös sähköisestä ajanvarauspalvelusta, muista mainita lisätiedoissa, jos toivot videoneuvottelua.

Uuden keittiösi toteutumista ei tarvitse siirtää - Keittiön suunnittelu ja tilaaminen ei aina vaadi vierailua myymälässä. Ammattilaisen avulla saat keittiöunelmat toteutettua turvallisesti etäyhteyksien avulla jokainen yksityiskohta huomioon ottaen.


Voit olla myös suoraan yhteydessä keittiömyyjäämme:


Tammisto:

Katariina Raivio
050 442 0689
katariina.raivio@netrauta.fi Tule käymään Tammiston Showroomissa >


"Ideal-keittiöt"

Ideapark:

Susanne Hänninen
050 409 5841
susanne.hanninen@netrauta.fi 

Tule käymään Ideaparkin Showroomissa >

Lue lisää suunnittelupalvelusta tai varaa aika ilmaiseen suunnitteluun Tammistoon tai Ideaparkiin. Ajanvarauksen linkit ohjautuvat suoraan Ideal Keittiöiden ajanvarauskalenteriin, josta pääset valitsemaan itsellesi sopivan ajan.

Tervetuloa ihastumaan!

Tule käymään paikan päällä Ideal Keittiöt -toimipisteessämme Netraudan Showroomissa Tammistossa (Tammiston Kauppatie 18, 01510 Vantaa) tai Ideaparkissa 2. kerroksessa, A-päädyssä (Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä). Tervetuloa ihastumaan uuteen keittiöösi!

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Ideal Keittiöt
 • Sertifikaatit ja hyväksynnät: Design from Finland

Tuotteen ominaisuudet:

 • Kotitalousvähennyskelpoinen: Ei

Huomioithan, että verkkokaupan alennus on voimassa vain verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin. Ei voi yhdistää suunnittelupalveluun.

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Klara · 28.3.2021
  Hei! Pienehkö keittiö, makuuhuoneen kaapit mitkä tarvitsen nopeasti, paikka on Raaseporin kunta. Tarvitsen katsaus/asennuspalvelun. Onnistuuko? Tv Klara
  1. Keittio.net aspa · 15.4.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Kannattaa sopia asiasta suoraan keittiösuunnittelijan kanssa, myymälän yhteystiedot löytyy täältä: https://www.netrauta.fi/mittatilauskeittio-ideal-keittiot-ilmainen-keittiosuunnittelu Yt. Mirkka / Ideal keittiöt

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16