Mittatilauskeittiö Ideal Keittiöt + ilmainen keittiösuunnittelu

Jaamme lahjakortteja jopa tuhannen euron edestä!
TuotenumeroKEITTIONET
EXTRAETU
30.4. asti
TARJOUS
Tarjous on voimassa 30.4.2019 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Jaamme lahjakortteja jopa tuhannen euron edestä! Voit käyttää ne haluamiisi Ideal-keittiöiden tuotteisiin.

*Jokaisesta täydestä ovh tuhannesta eurosta (ilman kodinkoneita ja kivitasoja) saat 100 euron lahjakortin Ideal-keittiöille. Tarjous koskee uusia tilauksia ja on voimassa 1.-30.4.2019. Etu on käytettävä vuoden 2019 aikana. Ei muita alennuksia.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 134,00 € (erillisrahtituote)

Mittatilaustuote: tuotteen todelliset toimituskustannukset määräytyvät tilattavan tuotteen ja toimituspaikan mukaan

Varaa aika ilmaiseen keittiösuunnitteluun!


Varaa suunnitteluaika tästä >

Sovi tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö! Voit varata ilmaisen suunnitteluajan yläpuolelta Ideal Keittiöiden ajanvarauskalenterista, josta saat valita itsellesi sopivan ajan. Maksuton suunnittelu toteutetaan Vantaan Tammiston toimipisteessämme.

Jyrki Kiivanen
040 631 8039
jyrki.kiivanen@netrauta.fi

Arto Marttinen
050 523 5241
arto.marttinen@netrauta.fi

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Ideal Keittiöt - kotisi sydän Keittiö on kodin sydän, joka kerää yhteen perheenjäsenet ja ystävät. Keittiön pöydän äärellä ruokaillaan, oleskellaan ja jutellaan, hyggeill&...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Mittatilauskeittiö Ideal Keittiöt + ilmainen keittiösuunnittelu kuvaus

Ideal Keittiöt - kotisi sydän

Keittiö on kodin sydän, joka kerää yhteen perheenjäsenet ja ystävät. Keittiön pöydän äärellä ruokaillaan, oleskellaan ja jutellaan, hyggeillään, askarrellaan ja juhlitaan. Usein keittiö muodostuukin kodin keskipisteeksi, arjen kohtaamispaikaksi ja olohuoneen jatkeeksi. Toimivassa keittiössä ruoanlaitto sujuu ja oleskelu on mukavaa.

Laadukkaat keittiöt edullisesti Suomen nopeimmalla toimitusajalla!

Oivissa ovimalleissamme, tyylikkäissä tasovaihtoehdoissamme ja verrattomassa vedinvalikoimassamme on mistä valita. Ideal Keittiöiden ammattitaitoinen ja intohimoinen suunnittelupalvelu auttaa poimimaan juuri sinun keittiöösi sopivimmat tuotteet, pinnat ja yksityiskohdat. Saat unelmiesi keittiön nopeasti ja edullisesti.

Kauttamme saat myös koko kodin kalusteet samasta paikasta. Tällä takaamme, että kotisi ilme pysyy yhtenäisenä ja tyylikkäänä. Voit asioida saman suunnittelijan kanssa projektisi alusta loppuun. Kokonaisuudesta tehdään juuri sellainen kuin haluat: jos haluat koota kalusteesi itse, saat ne osina. Mikäli työkalut eivät pysy kädessä tai mööpelien kasaaminen ei muuten vain hotsita, kokoamme keittiösi puolestasi. Avaimet käteen -toimituskin onnistuu pääkaupunkiseudulle. Oma asiantuntijasi laatii myös kalustesuunnitelmat keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja säilytystiloihin.

Varaa aika ilmaiseen keittiösuunnitteluun!

Sovi tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö tai jokin muu kodin kalustekokonaisuus. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastamme, helposti, mutkattomasti ja vielä ilmaiseksi. Mieti hetki, mitä keittiöltäsi haluat, mitä siellä tehdään ja miten sen tulee palvella käyttäjiään.

Maksuton suunnittelu toteutetaan Vantaan Tammiston toimipisteessämme.

Jyrki Kiivanen
040 631 8039
jyrki.kiivanen@netrauta.fi

Arto Marttinen
050 523 5241
arto.marttinen@netrauta.fi

Lue lisää suunnittelupalvelusta tai voit varata myös ilmaisen suunniteluajan tästä ajanvarauskalenterista. Ajanvarauksen linkki ohjautuu suoraan Ideal Keittiöiden ajanvarauskalenteriin, josta pääset valitsemaan itsellesi sopivan ajan.

Tervetuloa ihastumaan!

Tule käymään paikan päällä Ideal Keittiöt -toimipisteessämme Netraudan Showroomissa (Tammiston Kauppatie 18, 01510 Vantaa). Tervetuloa ihastumaan uuteen keittiöösi!

Arvostelut

Arvostelut

★★★★★
Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18