Mittatilauskeittiö Ideal Keittiöt + ilmainen keittiösuunnittelu

Keittiön ostajalle APK kaupan päälle!
Tuotenumero: KEITTIONET
EXTRAETU
28.2. asti
TARJOUS
Tarjous on voimassa 28.2.2019 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

APK kaupan päälle! Keittiön ostajalle integroitu Electroluxin ESL5205LO astianpesukone 0€, etusi arvo on 1039€. *Tarjous voimassa uusille tilauksille ja vähintään 3000 euron kalustekokonaisuuden ostajalle. Koskee varastomalleja (ei koske verkkokaupan tuotteita). Kampanja voimassa 28.2.2019 saakka.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 134,00 € (erillisrahtituote)

Mittatilaustuote: tuotteen todelliset toimituskustannukset määräytyvät tilattavan tuotteen ja toimituspaikan mukaan

Varaa aika ilmaiseen keittiösuunnitteluun!

Sovi tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö! Voit varata ilmaisen suunniteluajan myös ajanvarauslomakkeella tästä.

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Ideal Keittiöt - kotisi sydän Keittiö on kodin sydän, joka kerää yhteen perheenjäsenet ja ystävät. Keittiön pöydän äärellä ruokaillaan, oleskellaan ja jutellaan, hyggeill&...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Mittatilauskeittiö Ideal Keittiöt + ilmainen keittiösuunnittelu kuvaus

Ideal Keittiöt - kotisi sydän

Keittiö on kodin sydän, joka kerää yhteen perheenjäsenet ja ystävät. Keittiön pöydän äärellä ruokaillaan, oleskellaan ja jutellaan, hyggeillään, askarrellaan ja juhlitaan. Usein keittiö muodostuukin kodin keskipisteeksi, arjen kohtaamispaikaksi ja olohuoneen jatkeeksi. Toimivassa keittiössä ruoanlaitto sujuu ja oleskelu on mukavaa.

Laadukkaat keittiöt edullisesti Suomen nopeimmalla toimitusajalla!

Oivissa ovimalleissamme, tyylikkäissä tasovaihtoehdoissamme ja verrattomassa vedinvalikoimassamme on mistä valita. Ideal Keittiöiden ammattitaitoinen ja intohimoinen suunnittelupalvelu auttaa poimimaan juuri sinun keittiöösi sopivimmat tuotteet, pinnat ja yksityiskohdat. Saat unelmiesi keittiön nopeasti ja edullisesti.

Kauttamme saat myös koko kodin kalusteet samasta paikasta. Tällä takaamme, että kotisi ilme pysyy yhtenäisenä ja tyylikkäänä. Voit asioida saman suunnittelijan kanssa projektisi alusta loppuun. Kokonaisuudesta tehdään juuri sellainen kuin haluat: jos haluat koota kalusteesi itse, saat ne osina. Mikäli työkalut eivät pysy kädessä tai mööpelien kasaaminen ei muuten vain hotsita, kokoamme keittiösi puolestasi. Avaimet käteen -toimituskin onnistuu pääkaupunkiseudulle. Oma asiantuntijasi laatii myös kalustesuunnitelmat keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja säilytystiloihin.

Varaa aika ilmaiseen keittiösuunnitteluun!

Sovi tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö tai jokin muu kodin kalustekokonaisuus. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastamme, helposti, mutkattomasti ja vielä ilmaiseksi. Mieti hetki, mitä keittiöltäsi haluat, mitä siellä tehdään ja miten sen tulee palvella käyttäjiään.

Maksuton suunnittelu toteutetaan Vantaan Tammiston toimipisteessämme.

Voit varata ilmaisen suunniteluajan myös ajanvarauslomakkeella tästä.

Tervetuloa ihastumaan!

Tule käymään paikan päällä Ideal Keittiöt -toimipisteessämme Netraudan Showroomissa (Tammiston Kauppatie 18, 01510 Vantaa). Tervetuloa ihastumaan uuteen keittiöösi!

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18