Kyberhinnat VAIN tänään! Aikaa jäljellä:

Nerostein-kivitasot

Kivitasot keittiöön ja kylpyhuoneeseen edullisesti Netraudasta!

Nerostein-kivitaso mahdollistaa yhtenäisen, tyylikkään, helppohoitoisen ja pitkäikäisen sisustuksen kotiisi. Materiaalien mahdollisuudet ovat monet, joten ne sopivat hyvin käytettäväksi keittiön työtasoihin, kylpyhuoneen pintoihin ja altaisiin, lattiamateriaalina, paneeleina, ikkunalautoina ja portaina.

Laadukkaan lopputuloksen kotiisi ja nopean toimitusajan takaa Nerosteinin laadukkaat ja tehokkaat tuotantolaitteet sekä kokenut henkilökunta. Nerosteinin oma asennustyöryhmä tarjoaa niin mittaus- kuin asennuspalveluakin. Tehokas tuotantoprosessi mahdollistaa valmiin tuotteen asennuksen jopa 1-2 viikon päästä mittauksesta. 

  • Mittatilauksena juuri Sinulle sopivat tuotteet
  • Helppohoitoinen ja turvallinen materiaali
  • Kaunis ja tyylikäs sisustuselementti
  • Valikoimassa erilaisia graniitti-, kvartsikivi- sekä marmorilaatuja

Tutustu kivimalleihin > 
Ideoita eri kivitasototeutuksiin >

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella > 

Huomaa, että eri kivimateriaalien ominaisuudet poikkeavat hieman toisistaan. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja jos et ole varma materiaalin valinnasta, kysy rohkeasti apua myyntipalvelustamme.

Kaikki tasot kestävät hyvin likaa, kuumuutta ja naarmuuntumista. Suosittelemme kuitenkin, että erittäin kuumien astioiden alla käytetään alustaa ja pilkkoessa leikkuulautaa. Materiaalit eivät ole marmoria lukuunottamatta huokoisia, joten ne eivät läpäise/ime nesteitä, rasvaa tai tuoksuja.

Vaikka marmoriakin käytetään keittiöissä yleisesti, suosittelemme keittiöön mielummin graniittia tai kvartsikiveä. Marmori naarmuuntuu ja tahraantuu huomattavasti edellisiä helpommin.

Nerostein
Nerostein
Nerostein

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-20.00 | La 10-18