Maaliskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Naulakko, 25cm, mäntyä, 3 nuppia

Tuotenumero:
PT538b
4,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 6,90 €

Kiva perinteinen mäntyinen naulakko, jossa on 3 nuppia. Naulakon leveys on 25 cm. Sävytä halutessasi vaikka puuvahalla sisustukseen sopivaksi!

Puu-tuote on ekologinen valinta. Puun etuja valmistusmateriaalina ovat myös keveys, lujuus sekä pitkäikäisyys. Ulkonäöllisesti puupinta on kaunis ja lämminhenkinen. Puu on myös kosteuden tasapainottaja, koska se sitoo itseensä tai luovuttaa kosteutta ympäröivien olosuhteiden mukaan. Lisäksi puun valmistukseen tarvitaan vain murto-osa siitä energiasta, kuin sen tavallisesti korvaavien materiaalien valmistukseen. Mänty kestää kosteuden vaihteluja hyvin halkeilematta sekä se imee vettä huonosti itseensä, jonka takia se on loistava puuaines saunassa.

Voit halutessasi käsitellä tämän männystä tehdyn tuotteen parafiiniöljyllä, joka suojaa tuotetta lialta ja tekee tuotteen pinnasta vettä hylkivän. Levitä parafiiniöljyä käsiteltävään tuotteeseen huokoisella sienellä ja pyyhi ylimääräinen öljy pois. Öljy tukkii puun huokoset ja täten estää hien ja lian pesiytymisen.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Pinetta

Tuotteen mitat:

  • Leveys (mm): 250

Tuotteen ominaisuudet:

  • Materiaali: Puu
  • Materiaalin tarkenne: Mänty
  • 3 nuppia

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Rahtipaino (kg): 0,10

Hoito-ohje

Huuhtele tuote aina lämpimällä vedellä heti käytön jälkeen, mutta älä liota sitä. Huuhtelun jälkeen anna tuotteiden kuivua ilmavasti niin, että tuote kuivuu tasaisesti joka puolelta. Voit myös halutessasi käsitellä männystä tehdyt tuotteet parafiiniöljyllä, joka suojaa tuotetta lialta ja tekee tuotteen pinnasta vettä hylkivän.

Parafiiniöljyn levittäminen

Levitä parafiiniöljyä käsiteltävään tuotteeseen huokoisella sienellä ja pyyhi ylimääräinen öljy pois. Öljy tukkii puun huokoset ja täten estää hien ja lian pesiytymisen niihin.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16