Kesäkuun kampanjat voimassa enää:

Nestemäinen kangastapetti SBL, TYP3-6, vaalea/beige

Tuotenumero:
SBL-3-6
65,00  61,75  pussi Säästät: 3,25 
pussi
30 päivän alin hinta: 45,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 8,90 €

Poldecorin valmistama nestemäinen, vaalea kangastapetti tuo sisustukseen uniikin ilmeen ja käsinkosketeltavaa pehmeyttä. Yleisilmeeltään hillityn vaalea kokonaisuus paljastuu lähempää tarkasteltuna pinnaksi, jossa on paljon tekstuuria ja metallihohdon tuomaa ylellisyyttä. Harmaalla pohjalla on kultaisia ja hopeisia lankoja, valkoisia ja kultaisia lastuja sekä hopeapölyä. Pehmeä pinta ja paksu kuitu sopivat upeasti suurellekin seinälle. Pussillisella nestemäistä kangastapettia tapetoi 2,5-3 neliömetriä seinäpintaa riippuen tekijän kädenjäljestä.

Luontoystävällinen, hajuton ja myrkytön tuote tehdään ainoastaan luonnon ainesosista mm. puuvillasta, silkistä ja mineraaleista. Nestemäinen kangastapetti on lämmin ja pehmeä seinätekstiili, joka parantaa lämmöneristystä ja akustiikkaa sekä tasapainottaa huonetilan kosteutta. Nestemäinen kangastapetti on helppo asentaa ja materiaali antaa runsaasti aikaa huolelliseen levitykseen. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan, massa sekoitetaan veteen ja levitetään työstettävälle pinnalle.

Tapetin yhteydessä suositellaan käyttämään Grunt-tapettipohjustinta, jonka löydät liittyvistä tuotteista. Tapettipohjustin estää läpilyöntejä, tekee tapetille hyvän tartuntapinnan ja helpottaa työstämistä. Liittyvistä tuotteista löydät myös kovamuovisen liipin, joka sopii nestemäisten kangastapettien ja erityisesti paksumpien kuitujen levitykseen.

Nestemäinen kangastapetti SBL, TYP3-6, vaalea/beige

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Suomen Betonileimasin
  • Valmistaja: Poldecor
  • Väri: Beige
  • Pussin riittoisuus: 2,5-3 m², riippuen mm. pohjasta ja tekijän kädenjäljestä

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Rahtipaino (kg): 1,00

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.