Juhannuskampanjat voimassa enää:

Nestemäinen kangastapetti SBL, TYP8-3, hopea

Tuotenumero:
SBL-8-3
65,00  61,75  pussi Säästät: 3,25 
pussi
30 päivän alin hinta: 45,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 8,90 €

Poldecorin valmistama nestemäinen, hopeansävyinen kangastapetti tuo sisustukseen uniikin ilmeen ja käsinkosketeltavaa luonnetta. Yleisilmeeltään hopeanharmaa tapetti paljastuu lähempää tarkasteltuna eloisaksi ja näyttäväksi pinnaksi. Valkoisen ja hopeanharmaan kuidun seassa on valkoisia ja hopeisia lastuja sekä hopealankaa. Rouheinen pinta ja paksu kuitu antavat tapetille luonnetta. Pussillisella nestemäistä kangastapettia tapetoi 2,5-3 neliömetriä seinäpintaa riippuen tekijän kädenjäljestä.

Luontoystävällinen, hajuton ja myrkytön tuote tehdään ainoastaan luonnon ainesosista mm. puuvillasta, silkistä ja mineraaleista. Nestemäinen kangastapetti on lämmin ja pehmeä seinätekstiili, joka parantaa lämmöneristystä ja akustiikkaa sekä tasapainottaa huonetilan kosteutta. Nestemäinen kangastapetti on helppo asentaa ja materiaali antaa runsaasti aikaa huolelliseen levitykseen. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan, massa sekoitetaan veteen ja levitetään työstettävälle pinnalle.

Tapetin yhteydessä suositellaan käyttämään Grunt-tapettipohjustinta, jonka löydät liittyvistä tuotteista. Tapettipohjustin estää läpilyöntejä, tekee tapetille hyvän tartuntapinnan ja helpottaa työstämistä. Liittyvistä tuotteista löydät myös kovamuovisen liipin, joka sopii nestemäisten kangastapettien ja erityisesti paksumpien kuitujen levitykseen.

Nestemäinen kangastapetti SBL, TYP8-3, hopea

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Suomen Betonileimasin
  • Valmistaja: Poldecor
  • Väri: Hopea
  • Pussin riittoisuus: 2,5-3 m², riippuen mm. pohjasta ja tekijän kädenjäljestä

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Rahtipaino (kg): 1,00

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.