Ohjauskaapeli Draka MCMO 37X1,5

Tuotenumero: S-0601905
ALE!
-20%
ALE
17,80 €
14,26  / m
Säästät: 3,54 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 28,00 € (erillisrahtituote)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Tyyppi: MCMO. Käyttö: Sähkölaitteiden ohjaus-, mittaus- ja merkinantopiirien kaapelina kiinteään pinta- ja uppoasennukseen sisällä ja ulkona. Konsentrinen kuparijohdin muodostaa hyvän kosketussuojan ja toimii samalla tietyntasoisena suojana sähköi...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Ohjauskaapeli Draka MCMO 37X1,5 kuvaus

Tyyppi: MCMO. Käyttö: Sähkölaitteiden ohjaus-, mittaus- ja merkinantopiirien kaapelina kiinteään pinta- ja uppoasennukseen sisällä ja ulkona. Konsentrinen kuparijohdin muodostaa hyvän kosketussuojan ja toimii samalla tietyntasoisena suojana sähköisiä häiriöitä vastaan. Alin suositeltu käsittelylämpötila -15 °C.

Rakenne: Johdin: Hehkutettu kuparilanka. Eristys: Musta lyijytön PVCmuovi, numerotunnistus. Täyte: Täytevaippa. Konsentrinen johdin: Kerros kuparilankoja ja kuparilankasidos (minimi poikkipinta 6 mm²). Vaippa: Musta lyijytön PVC-muovi, metrimerkintä. Nimellisjännite: 450 / 750 V.

Kaapeli myydään kelalta metritavarana ja katkaistaan tilattuun mittaan. Rahti sisältää tuotteen mittauksen, katkaisun määrämittaan ja mahd. kelan hinnan. Katkaistulla kaapelilla ei ole palautusoikeutta.

Ohjauskaapeli Draka MCMO 37X1,5

  • Tuotemerkki: Draka

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset