Maaliskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Paistinpannu Swiss Diamond XD 20cm induktio

Tuotenumero:
MMARKXD6420I
116,90  105,20  Säästät: 11,70 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 105,20 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 8,90 €

Swiss Diamond XD paistinpannu tasaisesti ja tehokkaasti lämpenevällä paksulla valualumiinirungolla sekä erittäin kestävällä ja lämpöä johtavalla XD-timanttipinnoitteella soveltuu myös induktioliedelle. Halkaisija 20 cm. Reunan korkeus sisäpuolelta mitattuna 4 cm. Tutustuthan käyttö- ja hoito-ohjeeseen ennen tuotteen käyttöönottoa. Kierrättäminen: Pannun voi laittaa metallinkeräykseen ja siinä käytetyt metallit saadaan uusiokäyttöön.

Swiss Diamond Classic XD -paistoastioiden rungon rakenne koostuu useasta tarkasti valikoidusta ja huolella suunnitellusta materiaalista. Valmistusprosessi alkaa valualumiinirungon valamisella. Nestemäistä alumiiniseosta valetaan muotteihin kovalla paineella jolloin paistoastioiden rungot eivät milloinkaan väänny. Valualumiiniset rungot ovat myös täysin tasapohjaisia joten lämpö johtuu erinomaisesti lämmönlähteestä astiaan. Muoteista irrottamisen jälkeen valualumiinirungot hiekkapuhalletaan jonka jälkeen ne ovat valmiina plasmaliekkikäsittelyyn. Plasmaliekkikäsittely estää paistoastian pinnan hapettumista ja luo erittäin vahvan tartuntapinnan non-stick-pinnoitteelle. Paistoastiat viimeistellään kolmella kerroksella patentoitua timanttivahvisteista XD-pinnoitetta. Swiss Diamond kehitti palkitun PFOA-vapaan timanttipinnoitteen jo kaksi vuosikymmentä sitten. Timantti on materiaalina kestävä erinomainen lämmönjohdin ja luontaisesti tarttumaton. Uuden sukupolven XD-pinnoite on luotu useiden vuosien tuotekehityksen tuloksena. Entistä paremman koostumuksen ansiosta XD-pinnoite on kestävämpi ja sen ominaisuudet ovat optimaaliset vaativaan ruoanlaittoon.

Käyttäessäsi Swiss Diamond -paistoastiaa huomaat pinnoitteen loistavan lämmönjohtokyvyn. Mikään muu materiaali ei johda lämpöä niin tehokkaasti ja nopeasti kuin timantti minkä ansiosta paistoastia lämpenee nopeasti ja tasaisesti joka puolelta. Yksi parhaista - ellei paras - ominaisuus Swiss Diamond -pinnoitteessa on sen kyky tuottaa paistettavalle ainekselle kaunis ruskea paistopinta hyvinkin kohtuullisissa paistolämpötiloissa. Sinun ei siis tarvitse kuumentaa paistoastiaa äärirajoille saadaksesi ihanteellisen paistopinnan.

Valualumiinirunkoisessa paistoastiassa lämpö leviää tasaisesti myös laitoihin jolloin ruoka-ainekset kypsyvät tasaisesti eivätkä pala yhdestä kohdasta toisen kohdan jäädessä raa'aksi. Paksu pohja varaa lämpöä tehokkaasti joten pannu pysyy kuumana vaikka pannulla olisi paljonkin paistettavaa.

XD Classic+ induktio -sarjan tuotteet soveltuvat induktiolieden lisäksi kaikille muillekin liesityypeille. Kaasuliedelle suosittelemme kuitenkin XD Classic+ -sarjan tuotteita ilman induktiomerkintää koska pitkäaikainen käyttö kaasuliedellä saattaa heikentää tuotteen toimivuutta sen jälkeen induktioliedellä. Swiss Diamond -paistoastiat kestävät lämpöä uunissa 260 °C saakka. Ergonomiset kahvat säilyvät viileinä liedellä käytettäessä. Kahvat on kiinnitetty pannun rungossa olevaan ulokkeeseen ruuvilla jolloin pannun sisäpinta säilyy ehjänä ja hygieenisenä. Löystyneen kahvan voi tarvittaessa kiristää ristipääruuvimeisselillä.

Swiss Diamond -tuotemerkki on 100%:sti sveitsiläisessä omistuksessa ja Classic XD-paistoastiat suunnitellaan ja valmistetaan Sveitsissä.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Swiss Diamond
 • GTIN: 7640119217499
 • Valmistusmaa: Sveitsi

Tuotteen mitat:

 • Halkaisija (cm): 20

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Musta
 • Materiaali: Alumiini
 • Materiaalin tarkenne: Valualumiini

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 410,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 285,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 85,00
 • Rahtipaino (kg): 0,92

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16