Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Palopelti Halton EFC OP=MA FU=72 LS=LS1, El 60 S, mekaaninen jousilaukaisu, rajakytkin, eri kokoja

Tuotenumero:
HAL-EFC-MA-LS1
* Kanavaliitännän nimellishalkaisija
Valitse vaihtoehto...
Valitse vaihtoehto...
99,49  alk. 70,10  Säästät: 29,39 
kpl
30 päivän alin hinta: 75,49 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 9,90 €

Halton EFC OP=MA FU=72 LS=L1 on CE-merkitty, pyöreä taittuva palopelti, jossa on mekaaninen laukaisu sekä rajakytkin ja jonka sulakkeen laukeamisraja on 72 °C. Palopellin paloluokka on EI 60 S.

Halton EFC on markkinoiden lyhyin, joten se soveltuu hyvin paikkoin, missä on käytettävissä vain vähän tilaa. Se voidaan asentaa joko pysty- tai vaakasuuntaisesti kiviaineisiin, betonisiin tai kevyisiin rakenteisiin. Lisäksi se voidaan myös asentaa kanavaan esimerkiksi tulo- tai poistoilmaventtiilin lähelle.

Pystysuora asennus (seinään) paloluokan EI 120 S mukaisesti. Pystysuora asennus (seinään) sekä vaakasuora asennus (kattoon/lattiaan) paloluokan EI 60 S mukaisesti.

Varustettu mekaanisella jousilaukaisulla. Sulake aktivoituu (72 °C) lämpötilassa ja mekaaninen jousi sulkee pellin läpän. Se on avattava manuaalisesti.

Rajakytkin ilmaisee pellin läpän asennon. Kun pellin läppä on auki (turva-asento), rajakytkin ilmaisee tämän asennon. Jos pellin läppä on kiinni, rajakytkin lähettää impulssin valvontajärjestelmään. Tämä järjestelmä laukaisee hälytyksen ja/tai pysäyttää/käynnistää puhaltimet suunnitellun toimintajärjestelmän mukaisesti. Rajakytkimella ei ole vaikusta lämpösulakkeen tai laukaisumekanismin toimintaan.

Ilman maksiminopeus palopellin läpi auki-asennossa on 12 m/. Soveltuu käytettäväksi kanavissa, joiden enimmäispaine-ero on 1 500 Pa. Asennukseen ei tarvita lisäosia eikä erillisiä asennuskehyksiä asennustavasta riippumatta.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Halton
  • Valmistusmaa: Suomi

Tuotteen ominaisuudet:

  • Väri: Metalliväri
  • Materiaali: Teräs

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Pakkauksen leveys (mm): 100,00
  • Pakkauksen korkeus (mm): 100,00
  • Pakkauksen syvyys (mm): 64,00
  • Rahtipaino (kg): 0,30

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.