Juhannuskampanjat voimassa enää:

Panssariaitaverkko Zn korkeus 1,75m (12,5 m)

Tuotenumero:
POL6000448
152,00  99,00  rulla Säästät: 53,00 
rulla
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 24.6.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
30 päivän alin hinta: 99,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 39,00 €

AB Polarin panssariaitaverkko on valmistettu kuumasinkitystä teräslangasta. Aitaverkoilla on hyvä sään ja korroosion kestävyys. Aitaverkko sopii hyvin pihojen, puutarhojen ja teollisuusalueiden ympärysaidaksi.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: AB Polar

Tuotteen mitat:

 • Korkeus (cm): 175
 • Rullan pituus (m): 12,5
 • Silmäkoko: 50 x 50 mm

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Teräs
 • Värin tarkenne: Värisävy ZN (sinkitty)
 • Materiaali: Teräs
 • Materiaalin tarkenne: Teräslangan vahvuus 2 mm (ulkohalkaisija)
 • Pintakäsittely: Kuumasinkitty
 • Asennus: Tolpat asennetaan 2,5 - 3 metrin välein
 • Kiinnitys: Aidan tolpat suositellaan kiinnitettäväksi betonivalulla, verkko kiinnitetään tolppaan verkkoaidan kiinnikkeellä (pyöreälle tolpalle)
 • Tarvittava kiinnikkeiden määrä: Riippuu verkon korkeudesta, 1200 mm verkolle 5 kiinnikettä per tolppa, 1500 mm verkolle 6 kiinnikettä per tolppa

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Rahtipaino (kg): 46,00

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 2vastausta
  Kysyjä678 · 10.12.2018
  Miten panssariaitaverkko pystytetään?
  1. John 62 · 10.12.2018
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei. Paras tapaon kyllä käyttämällä ns sinkilät millä verkko pysyy hyvin kiinni mieluiten kyllästettyyn puuhun, riippuen käyttökohteesta. Kun haluaa katkaistaa verkko, määrää pituus ja "kierrä" yksi lanka pois verkosta, ei tarvitse leikata lankaa. Hyvä jos on monta kättä jos laitetaan pitkiä matkoja, ettei verkko nojaa liikaa .
  2. Netrauta asiakaspalvelu · 10.12.2018
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Aidan tolpat asennetaan ensin, keskimäärin 2.5m välein. Seuraavana kiristysrautalanka (ylä -ja alalanka, ja korkeudesta riippuen myös keskilanka) kunkin aitalinjan alku -ja päätytolpan väliin. Käytä kiristysrautalangan kiinnittämiseksi tolppaan kiinnike+ruuvi. Tolpan ylä -ja alaosaan tulee nk. pantakappale (=kiristyskoukun kiinnike), ja linjan toiseen päähän pantakappale ja kiristin. Huomioi, jos aitalinja on pitkä tai linjalla on korkeuseroja, jaa aitalinja osiin ja asenna eri osien väliin panta sekä panta ja kiristin (alku -ja päätytolppa). Kiristä rautalankaa, mutta jätä vielä kiristysvaraa. Huomioi, että liika kiristäminen voi jopa katkaista rautalangan. Yksi tai kaksi asentajista kulkee avaamattoman rullan kanssa aitalinjalla edellä, purkaen (pyörittämällä) sitä rauhallisesti. Mm. rullan korkeus ja maaston muoto vaikuttavat siihen riittääkö yksi henkilö tähän verkon purkuun. Seuraava asentaja tulee heti perässä, ja avaa verkon yläosasta koukkuja n. 200-300mm välein, vetää avatusta verkosta löysiä pois ja ripustaa verkon roikkumaan ylärautalankaan sekä sulkee lopuksi koukkuosan rautalangan ympäri. Viimeisenä tuleva asentaja vetää verkosta loputkin löysät pois ja sulkee loput panssariverkkoaidan yläkoukut. Tätä toistetaan kukin aitalinja, yksi kerrallaan. Verkon kiinnitys tapahtuu myös alarautalankaan, samalla periaatteella, mutta tämä voidaan suorittaa vasta aivan lopuksi. VINKKI! koukkujen avaamisen ja sulkemisen apuna voi käyttää kapeakärkisiä pihtejä. Kun rulla loppuu, alkava rulla voidaan liittää uuteen seuraavalla tapaa: irroita vanhasta tai uudesta rullasta yksi nk. sidoslanka. Avaa ylä -ja alakoukku, pyöritä myötä tai vastapäivään, riippuen siitä, haluatko sidoslangan ylä tai alapäästä irti. Irroita sidoslanka erittäin varovasti, niin että SIK-SAK muoto säilyy. ÄLÄ suorista sidoslankaa. Sijoita sitten kahden eri rullan silmät ns kohdakkain. Asenna seuraavaksi sidoslanka. Toinen henkilö pitää kiinni kahdesta eri verkosta, niin että verkkojen nk. salmiakkiruutujen sivujen osat koskettavat toisiaan, ja toinen alkaa asentamaan sidoslankaa pyörittäen sitä rauhallisesti, ylhäältäpäin kohti maata. Sidoslangan täytyy kulkea kahden eri verkkorullan silmien läpi. HUOM! varmista vielä ennen aloitusta että sidoslangan SIK-SAK kuvio on yhtenäinen. Varmista myyjältä, että sinulla on kaikki tarvittavat verkon asennukseen. Tolpat, poikittaistuet kulmiin (2kpl) ja pitkien aitalinjojen puoliväliin (2kpl), verkkoa, kiinnike+ruuvi, kiristysrautalankaa, kiristyskoukun kiinnikkeet, kiristimiä, kiristyskoukun kiinnikkeen päätytanko (verkon päätteeksi). Tolpille suosittelemme betonivalua, tarkoitukseen sopii hyvin S-100 kuivabetoni.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.