Parketti Lehtikuusi Arctic, harjattu, öljyvahattu, vaalea,

Tuotenumero: TBW100558505452115

Lisää kuvia

78,50  / m²
Minimitilausmäärä: 11,08 m² / 4 pkt
Syötä haluttu m²- tai pkt-määrä
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
  • Tuotevideot
Kuvaus
Timberwise Oy on laadukkaita lankkuparketteja valmistava suomalainen yritys, jonka erityisosaamista on parketin monipuolinen värikäsittely. Valmistuksessa käytetty formaldehydivapaa liima takaa vahvimmat liitokset alalla. Kaikki puuraaka-aine on p...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Parketti Lehtikuusi Arctic, harjattu, öljyvahattu, vaalea, kuvaus

Timberwise Oy on laadukkaita lankkuparketteja valmistava suomalainen yritys, jonka erityisosaamista on parketin monipuolinen värikäsittely. Valmistuksessa käytetty formaldehydivapaa liima takaa vahvimmat liitokset alalla. Kaikki puuraaka-aine on peräisin sertifioiduista (PEFC) metsistä ja suurimmaksi osaksi kotimaista. Suomessa valmistettu tuote kestää suomalaiset olosuhteet!

Lehtikuusi on arvostettu havupuulaji. Sen sydänpuun väri on punertavan ruskea ja pintapuu on vaaleaa. Lehtikuusi kestää mäntyä paremmin kulutusta ja sille on ominaista suuret värivaihtelut ja oksaisuus! Timberwise käyttää keskieurooppalaista lehtikuusta. Lehtikuusi ARCTIC, harjattu, öljyvahattu on sävyltään vaalea ja hieman punertava. Kuultoöljyvahan ansiosta lehtikuusen syykuviot tulevat kauniisti esiin. Lattiana vaalea ja soveltuu erinomaisesti sekä kesähuviloille että kevyen kulutuksen kohteisiin. Harjattu pinta korostaa syykuviota ja on miellyttävä jalalle. UV-kovetettu öljyvaha on helppohoitoinen ja kestävä.

Parketti Lehtikuusi Arctic, harjattu, öljyvahattu, vaalea, 15x185x2180mm
  • Paksuus: 15 mm
  • Leveys: 185 mm
  • Pituus: 2500 mm (sallittuja pituuksia ovat myös 1818, 2000, 2080, 2180 mm)
  • Pakettikoko: 6 lautaa/pkt = 2,77 m2
Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1
Tuotevideot