Peilikaapin asennus

Tuotenumero:
asennus-peilikaappi
Asennuspaikka
Uusimaa
Uusimaa
Pirkanmaa
Päijät-Häme
Varsinais-Suomi
Kanta-Häme
Kymenlaakso
Pohjois-Pohjanmaa (Oulu + 60 km)
Satakunta
Peilikaapin tyyppi
Peilikaappi ilman valoa ja pistorasiaa
Peilikaappi ilman valoa ja pistorasiaa
Peilikaappi valolla ja pistorasialla
+ 34,00 €
Valopeili
+ 34,00 €
160,00 
kpl
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Peilikaapin asennus

Tilaa asennus uudelle peilikaapille - olemme yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä! Asennamme kaikki peilikaapit mallista tai ostopaikasta riippumatta. Jos peilikaapissa on pistorasia tai valo, tulee asennus valita tämän peilikaapin ominaisuuden mukaan, sillä nämä vaikuttavat asennuksen hintaan. Peilikaapin asennus vaatii aina ammattilaisen. Asennuspalvelumme asentajilla on vankka kokemus ja tuotetieto laajasta tuotevalikoimasta - voit luottaa siihen, että asennustyöt tehdään hyvää rakennustapaa noudattaen ja sovitusti. Ammattilaisen toimesta tehdyllä asennuksella varmistat myös tuotteen toiminnan ja valmistajan takuuehtojen täyttymisen. Lisäpalveluna tarjoamme vaihdon yhteydessä vanhan peilikaapin toimittamisen kierrätykseen asentajan toimesta.

Asennuksen ajankohta

Asentajamme ovat yhteydessä kahden arkipäivän sisällä asennuksen tilaamisesta asennuksen ajankohdan sopimiseksi. Lopullinen asennusaika sovitaan asentajan kanssa tuotteen toimitusaika huomioiden. Asennettava tuote toimitetaan suoraan asiakkaalle.

Palvelun saatavuus

Asennuspalvelu on saatavilla Kanta-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Pohjois-Pohjanmaan (Oulu + 60 km), Päijät-Hämeen, Satakunnan, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueille, pois lukien saaristo ja saaret. Muihin maakuntiin asennettaessa otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

Peilikaapin perusasennuksen sisältö

Peilikaappi asennetaan valmistajan ohjeiden mukaisesti.

  • Vanhan peilikaapin irroitus
  • Peilikaapin kiinnittäminen seinään
  • Asennuksen pientarvikkeet (ruuvit, proput jne..)
  • Vanhojen reikien paikkaaminen värittömällä saniteettisilikonilla
  • Uuden peilikaapin sähköjen kytkentä tilassa olevaan sähkörasiaan
  • Tarvittavat sähköturvallisuusmittaukset ja asennuspöytäkirjan täyttö, sekä tarvittaessa taloyhtiölle luovutettava käyttöönottotarkastuspöytäkirja
  • Tuotteen toimivuuden testaamisen

Peilikaapin asennukseen ei sisälly

  • Lattioiden ja ympäristön asennustyön aikainen suojaaminen
  • Rakennus ja paikkaustyöt, joiden tarve saattaa syntyä vanhaa tuotetta irrottaessa, mikäli seinän pintamateriaali ei ole kunnolla kiinni tai kiinnityskohta ei sovellu uuden peilikaapin asentamiseen
  • Osina toimitetun kalusteen kasaaminen. Kalusteen kasaamisesta asentaja veloittaa asiakkaalta 55 €

Tilaajan velvollisuuden ja vastuut

Varmistathan että tuote soveltuu kohteeseen asennettavaksi ja on asennettavissa. Asentajamme on sinuun yhteydessä kahden arkipäivän sisään tilauksesta sähköpostitse. Mikäli asentaja toteaa kohteessa, että tuote ei sovellu kohteeseen asennettavaksi tai sitä ei voida asentaa asennuspalvelun toimitussisällön mukaisesti, veloitetaan asiakkaalta käynnistä 65 €. Asennuksen esteenä voivat olla muun muassa se, että kalustetta ei voida kiinnittää olemassa olevaan seinärakenteeseen.

Jos kaipaat lisätietoa palvelusta, voit olla yhteydessä myyntipalveluumme.

Peilikaapin asennuksen kotitalousvähennys

Peilikaapin asennus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin kohteissa, joissa vanha tuote vaihdetaan uuteen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Anna palautetta!

Kerro meille miten meni! Lähetämme asennuksen tilaajille palautelomakkeen ja vastanneiden kesken arvomme 500 € lahjakortin verkkokauppaamme.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18