Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Pellavaöljymaali Allbäck, valkoinen, eri kokoja

Tuotenumero:
ALL-241-70-01-XX
* Pakkauskoko (L)
Valitse vaihtoehto...
Valitse vaihtoehto...
17,90  Säästät: 0,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 6,90 €

Perinteinen hengittävä korkealaatuinen Allbäckin pellavaöljymaali valmistetaan ruotsalaisesta steriloidusta, ja limattomasta pellavaöljystä, joten se ei homehdu. Siinä ei ole liuottimia ja lisäaineita, eikä se sisällä muovia.

Maali on testattu ruotsalaisessa RISE-testauslaitoksessa, jossa se todettiin täysin myrkyttömäksi ja erittäin vähäpäästöiseksi. Ruotsin kemikaaliviraston mukaan Allbäck pellavaöljymaalilla on minimaaliset terveys- ja ympäristövaikutukset. Se on ainoa pellavaöljymaali, jonka ruotsalainen SundaHus luokittelee A-luokkaan. Näiden syiden johdosta Allbäck pellavaöljymaali on valittu maaliksi kriittisiin ruotsin valtion rakennushankkeisiin, kuten lastentarhoihin.

Maali valmistetaan saksalaisista epäorgaanisista pigmenteistä. Maalin sideaine, puhdas keitetty pellavaöljy tunkeutuu syvälle puuhun ja sitoutuu tiukasti alustaansa. Ajan myötä maali muodostaa hengittävän pintakerroksen, päästäen kosteuden poistumaan puusta. Puu ei vahingoitu tai lahoa maalin alla. Maalipinta vanhenee kauniisti, eikä lohkeile tai hilseile, joten huoltomaalaus on helppoa, koska vältytään työläiltä skrapaus, hionta ja kaavintatöiltä.

Yhden purkin järjestelmä

Allbäckin pellavaöljymaali on mitä mainioin maali kaikkeen maalaamiseen niin sisällä kuin ulkona. Maali sopii kaikkeen maalaukseen sisä- ja ulkotiloissa, puulle ja metallille, niin maalaamattomille, kuin aikaisemmin öljymaalatuillekin pinnoille. Käyttökohteina muun muassa puulattiat, sisäkatot, ovet, ikkunanpuitteet, vuorilaudat, julkisivut, kalusteet, portit, aidat.

Käyttöohje:

1 litra maalia riittää 15-20 m² kertamaalaukseen. Maali kuivuu 24 tunnissa valoisassa tilassa jossa on hyvä tuuletus. Käsittelemättömät puupinnat maalataan 3 kertaa, paksuus per maalauskerta 100 my. Lattianmaalauksessa voidaan maalin joukkoon lisätä 20-30% vettä, jolloin maalista tulee peittävämpi, paksumpi, kovempi ja kulutuskestävämpi.

Käsittelemättömät puupinnat jotka ovat säälle alttiina voidaan kyllästää Allbäckin raa´alla pellavaöljyllä ennen maalausta, jolloin saadaan erittäin säänkestävä pinta. Tätä suositellaan erityitesti ikkunapuitteille, tippanokille, vesilistoille jne. Ulkomaalauksessa homeelle aroille pinnoille voidaan maaliin lisätä Allbäckin sinkkivalkoista pellavaöljymaalia 15-20%. Säänkestävyyttä voidaan parantaa lisäämällä 5% Allbäckin keitettyä pellavaöljyä Extraa. Katso tarkemmat työohjeet liitteinä olevista työohjeista.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Allbäck
 • Valmistusmaa: Ruotsi

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Valkoinen
 • Käyttötarkoitus: Paneelit, ikkunat, ovet, julkisivu, lattiat, katot, seinät ja huonekalut. Useimille alustoille, kuten puulle, pellille, raudalle, muoville sekä maalatuille pinnoille. Voidaan käyttää sisätiloissa. Ulkomaalauksessa maaliin lisätään sinkkivalkoista 20%.
 • Sisä-/ulkokäyttöön: Sisäkäyttöön, Ulkokäyttöön
 • Riittoisuus: 15-25 m²/l, riippuen alustasta
 • Ohennus: Pellavaöljy
 • Koostumus: Ruotsalainen keitetty ja kylmäpuristettu pellavaöljy, titaanidioksidi, liitu, mangaanisikkatiivi
 • Säilytys: Säilyy useita vuosia.
 • Ohenne: Tarvittaessa keitetty pellavaöljy, max 5 %
 • Väline: Hyvälaatuinen luonnoharjassivellin tai finish soft borst.
 • Välineiden puhdistus: Pellavaöljysuopa ja haalea vesi
 • Huom!: Pellavaöljyiset rätit, trasselit, paperit ja tekstiilit voivat syttyä itsestään, ennen kuin ovat kuivuneet. Levitä rätit kuivumaan tai upota ne veteen.

Allback on ruotsalainen ekologisia pellavaöljytuotteita 40 vuoden kokemuksemme valmistava perheyritys.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.