Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Työmaa-aidat

  • 1

1-3 / 3

3 tuotetta

  • 1

1-3 / 3

3 tuotetta

Työmaa-aidat

Kun rakennustyömaalla on päällä täysi tohina tai olet tekemässä isoa pihan kunnostusta, työmaa-aidat kannattaa asentaa paikoilleen. Oranssi huomioväri osuu silmään ja ikäviä haavereita sattuu vähemmän. Netraudan säänkestävät huomioverkot ovat kuin kotonaan Suomen vaihtelevissa keleissä. Metrin korkeuteen nousevat työmaa-aidat toimivat myös kulkureitin merkitsijöinä. Jos olet järjestämässä tilaisuutta suurelle väkijoukolle, huomioverkko toimii näkyvänä apulaisenasi. Oranssilla aidalla rajattu pysäköintialue on helppo erottaa.

Tilaa työmaa-aidat nopeasti

Laadukas huomioverkko toimii moitteettomasti sekä kesällä että talvella. UV-suojattu polyeteeni kestää kelit ja käytön. Oranssi väri on helppo havaita pidemmänkin matkan päästä. Joskus kulkureitit työmailla ja tapahtumissa ovat ahtaita. Muovinen verkko kohtelee auton peltiä hellästi, jos nämä kaksi joutuvat ottamaan tuntumaa toisistaan. Netraudan suurvalikoimasta teet aina mahtavia löytöjä, olitpa etsimässä tarvikkeita rakennustyömaalle tai uutta puhtia sisustukseen. Meillä asioivat niin sunnuntaisisustajat kuin rakennusalan ammattilaisetkin. Saat tilauksesi nopeasti ja näin työmaalla hommat sujuvat. Huippulaadukkaat työvälineet ostetaan tietysti Netraudasta!

Työmaa-aidat rakennuksille

Aloita tilauksen teko valitsemalla sinulle sopiva tuote. Työmaa-aidat toimitetaan rullana, joten ne mukautuvat rakennustyömaasi ympärille ja asettuvat merkitsemään toivotun kulkureitin. Tuotetietoihin on merkitty kaikki tarpeelliset detaljit, joiden avulla löydät itsellesi parhaan tuotteen. Yhdessä rullassa on 50 metriä joko 1 metrin tai 1,5 metrin korkuista verkkoaitaa. Asentaminen on helppoa, eikä vaadi erityisosaamista. Aidan voi myöhemmin kääriä uudelleen rullalle ja säilyttää uutta käyttötarvetta varten. Rulla kulkee säilytyspaikkaansa vaikkapa tukevilla kottikärryillä. Suojaa tapahtuma ja kulkijat tilaamalla työmaa-aidat nopeasti netistä!

Näin tilaat työmaa-aidat Netraudasta

Aloita valitsemalla sopivan kokoinen työmaa-aita. Tutustu valikoimaamme ja laita vaikka isompikin tilaus kerralla tulemaan! Meillä voit maksaa turvallisesti joko nettipankissa tai luottokortilla. Ennakkolaskua tarvitsevia pyydämme ottamaan yhteyttä myyntipalveluumme. Saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostilla, kun ostoksesi on kirjattu järjestelmäämme. Jotta sinun rakennusprojektisi pysyy vauhdissa, me pidämme vauhtia toimituksen kanssa. Tuomme säännöllisesti nettikauppaamme uutuustuotteita sekä kiinnostavia tarjouksia, joiden avulla kaikenlaiset korjaustyöt hoituvat entistä jouhevammin. Käy tutustumassa pihatarvikkeet-osioomme jo tänään! Netraudasta ostaminen on vaivatonta ja edullista!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.