Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Ajoportit

Ajoportti on suunniteltu ajoneuvojen kuten autojen ja kuorma-autojen kulkemista varten. Yleisesti ottaen henkilöautojen kulkemiseen suunnitellut ajoportit ovat noin 3-5 metriä leveitä. Löydä täydellinen ajoportti pihaasi valikoimastamme.

1-48 / 72

72 tuotetta

1-48 / 72

72 tuotetta

Ajoportit

Ajoporteilla voi olla pihoilla monenlaisia käyttötarkoituksia. Jotkut käyttävät niitä pelkästään pihan rajaajina ja sisääntuloväylinä, toiset taas haluavat porttien avulla korostaa pihansa yleistunnelmaa enemmänkin ja luoda lisää tyylikkyyttä pihalleen porttien avulla. Mikä olisi sinun käyttötarkoituksesi porteille? Olipa se mikä tahansa, voit hankkia ajoportit pihallesi kätevästi meiltä Netraudasta. Tilaa siis portit pihallesi jo tänään!

Ajoportit joka lähtöön netistä edullisesti ja luotettavasti

Meillä Netraudassa on tasokas valikoima erilaisia ajoportteja, joista voit valita omiin tarkoituksiisi parhaiten sopivan. Alumiinista valmistetut portit ovat korkealaatuisia, ja niitä on mahdollisuus yhdistellä ja hioa elementeiltään juuri omaan pihaan sopiviksi. Voit esimerkiksi vaikuttaa siihen, kuinka korkeat ja minkä pituiset aidat pihallesi asennat. Porttien asentaminen on helppoa, joten pääset nopeasti ihastelemaan pihasi uudenlaista lopputulosta. Ajoporttien avulla voit vaikuttaa siihen, minkälaisen tunnelman kodissasi kyläilevät saavat kotiisi tulemisesta. Tunnelmallisten porttien avulla teet jo pihallesi saapumisesta pienen juhlallisen elämyksen. Verkkokaupastamme löydät myös pihakivet ja laatat, joiden avulla voit jatkaa porttien luomaa tunnelmaa pitkin pihaa. Yhtenäinen tunnelma pihallesi syntyy pienistä yksityiskohdista! Myös postilaatikot asennettuina esimerkiksi porttien pieliin voivat vaikuttaa tunnelmaan hauskana yksityiskohtana.

Ajoportit ovat osa pihan kaunista sisustamista

Ajoporttien avulla voit sisustaa pihasi haluamallasi tavalla. Ajoportit yhdistyvät hauskalla tavalla muihin pihasi sisustuksellisiin elementteihin, jos valitset asennettavat portit yleistunnelman mukaan. Porttien avulla voit myös korostaa haluamallasi tavalla pihasi persoonallisuutta. Nämä portit ovat suorastaan luotuja myös persoonallisemmasta pihasta haaveileville! Netraudasta löydät portit, jotka kestävät sukupolvelta toiselle niin materiaaliensa kuin ulkoisen näyttävyytensäkin osalta! Alumiinisten porttien pinnat on jauhemaalattu, joten ne kestävät erinomaisesti vaihteleviakin sääolosuhteita luotettavasti. Porteissa on koristeellisia yksityiskohtia, jotka takuulla jäävät ohikulkijoiden mieleen. Voit valita, haluatko portit yksi- vai kaksiovisina. Portteja on saatavilla joko metallinharmaina tai mustina, joten voit myös valita värin, joka sopii pihasi muun varustuksen kanssa mielestäsi parhaiten yhteen. Tee tilauksesi jo tänään – me toimitamme uudet portit sinulle nopeasti ja edullisesti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.