1-79 / 79

79 tuotetta

1-79 / 79

79 tuotetta

Hiiligrillit

Hiiligrilli on se perinteinen grillivaihtoehdoista ja monille se on aito ja oikea tapa grillata. Hiiligrillillä grillatessa tuo savu ruokaan ainutlaatuisen maun, jota on vaikea muilla tavoin jäljitellä. Valmistus tällä grillillä kestää pidempään, mutta palkitsee grillaajan. Hiilien valmistuminen koetaan myös osaksi autenttista grillikokemusta, joka huipentuu kesäpäivään maukkaan grilliruoan äärellä. Meiltä löydät vaativaan grillaukseen jämerät ja isokokoiset hiiligrillit, jolla valmistat grilliruoat isollekin seurueelle. Pariskunnille ja yksineläjille paremmin soveltuvat pienikokoiset grillit löydät myös valikoimastamme laadusta tinkimättä. Tutustu monipuoliseen ja laadukkaaseen hiiligrilli-valikoimaamme ja tilaa omasi kätevästi netistä.

Netraudasta hiiligrilli isoon ja pieneen grillaustarpeeseen

Monipuolisesta hiiligrillivalikoimastamme löydät varmasti omiin tarpeisiisi soveltuvan grillin. Valikoimamme isokokoisilla hiiligrilleillä teet varmasti maittavat ruoat isommillekin kutsuille. Big Green Egg -grillivalikoimastamme löydät esimerkiksi XL sekä XXL -mallit, joilla  grillauksen lisäksi muun muassa haudutat ja savustat ruokaa. Näillä grilleillä valmistat ison määrän ruokaa samanaikaisesti ja nämä kooltaan isot hiiligrillit soveltuvat erinomaisesti myös esimerkiksi suurperheen käyttöön, ja vastaavat haasteeseen isommissakin grillijuhlissa.

Netraudasta löydät hiiligrillit myös pariskunnille ja yksineläjille. Nämä pienemmät hiiligrillit soveltuvat hyvin vaikkapa pienelle takapihalle tai terassille. Pienikokoiset hiiligrillit on myös helppo ja kätevä ottaa mukaan piknikille, jotta voi nauttia grilliruoasta myös oman pihan ulkopuolella. Meiltä löydät myös valikoiman savuttomia grillejä, jotka on helppo siirtää paikasta toiseen. Nämä kannettavat, savuttomat grillit ovat kevyitä, ja siksi helposti siirrettäviä. Otat ne kätevästi mukaan piknikin lisäksi vaikkapa veneeseen tai asuntovaunuun. Tämä nopea ja helppokäyttöinen savuton grilli on myös turvallinen.

Hiiligrilli tuo grilliruokaan luonnetta

Hiiligrillillä grillaaminen on perinteinen tapa grillata, jolla valmistat autenttista ja laadukasta grilliruokaa. Hiiligrillillä voit saada ruokaan aitoa savun makua, ja vaikka grillivalmistelut vievät enemmän aikaa grillihiilien valmistuessa, on hiiligrilli säilyttänyt suosionsa grillaajien keskuudessa. Valikoimastamme löydät myös hiiligrilli ja savustin -vaihtoehdot savugrillauksen ystäville. Tutustu myös savustimet-valikoimaamme, joilla savustat ruokaa kätevästi omalla takapihalla.

Valikoimastamme löydät myös perinteiset hiilipallogrillit. Nämä jos mitkä huokuvat aitoa grillauksen tuntua, ja ovat monille se aito ja oikea grilli. Useissa malleissamme on myös ruostumatonta terästä oleva grilliritilä, jonka peset kätevästi astianpesukoneessa. Piknikien ystävälle tarjoaa valikoimamme myös minipallogrillit, jotka varastoit myös pieneen tilaan. Retkeilijöille löytyy valikoimastamme retkigrillit, joiden mahdollistaa ruoanlaiton myös ulkoilun lomassa. Tutustu muuhun grillit ja savustimet -valikoimaamme ja tilaa grilli kätevästi netistä - Netraudasta.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16