Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Kaasugrillit sivukeittimellä

Kaasugrillin sivukeitin on pieni poltin, joka sijaitsee grillin sivussa ja joka voi toimia grillin lietenä. Se mahdollistaa grillissä esimerkiksi kastikkeiden, keittojen tai lisukkeiden valmistamisen samaan aikaan kun pääruoka kypsyy. Kaasugrillit sivukeittimellä ovatkin erittäin käytännöllisiä ja suosittuja varsinkin niiden helppouden ja monipuolisuuden ansiosta.

1-48 / 71

71 tuotetta

1-48 / 71

71 tuotetta

Kaasugrillit sivukeittimellä

Miksi kannattaa hankkia kaasugrilli sivukeittimellä?

Kaasugrilli sivukeittimellä on monia hyötyjä, jotka tekevät grillauksesta helpompaa ja monipuolisempaa. Sivukeitin mahdollistaa esimerkiksi lisukkeiden ja perunoiden keittämisen grillauksen ohessa, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Sivukeitin myös lisää grillausalueen kokoa, joten voit valmistaa samanaikaisesti useampia erilaisia ruokia. Lisäksi sivukeittimellä voi pitää ruokia lämpimänä ennen tarjoilua.

Millaisia ruokia voi valmistaa sivukeittimellä?

Sivukeittimellä voi valmistaa monenlaisia ruokia, kuten esimerkiksi grillattuja vihanneksia, perunoita tai maissintähkiä. Sen avulla voi varmistaa grilliruokien kylkeen myös herkullisen grillikastikkeen. Sivukeitin onkin erinomainen apuväline grillaajalle, joka haluaa valmistaa useita eri ruokia samaan aikaan.

Miten sivukeittimen lämpötilaa säädellään?

Sivukeittimen lämpötilaa säädellään yleensä säätöventtiilin avulla. Säätöventtiili sijaitsee yleensä kaasupullon ja sivukeittimen välissä. Lämpötilan säätäminen tapahtuu kiertämällä säätöventtiiliä myötäpäivään tai vastapäivään. Myötäpäivään kiertäminen nostaa lämpötilaa ja vastapäivään kiertäminen laskee lämpötilaa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.