Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!
Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:
  • 1

1-12 / 12

12 tuotetta

  • 1

1-12 / 12

12 tuotetta

Kobe Kaasugrillit

Mikään ei luo kesätunnelmaa paremmin kuin grillaaminen. Ruoan ruskistuessa kypsäksi ja herkullisten tuoksujen levitessä ympäristöön tuntee olevansa lomalla, vaikka grillaaminen tapahtuisikin arkena. Vaivaton grillaaminen vaatii kuitenkin sopivat välineet. Kun liekki on vakaa ja paisto- sekä laskutilaa on riittävästi, onnistuu suuremmallekin porukalle grillaaminen helposti. Tutustu siis Netraudan verkkokaupassa Kobe-kaasugrilleihin! Laadukkaat Kobe-kaasugrillit tilaat kauttamme nopeasti vain muutamalla klikkauksella.

Kaasugrilli on vaivaton valinta

Kaasugrilli on helppo ja varmatoiminen, ja se sopii mainiosti myös todellisten grillimestareiden käsiin. Kaasugrillissä riittää tehoa ja lopputulos on miellyttävän tasalaatuinen. Näin ruoanlaitossa onnistuminen on hyvin todennäköistä. Tutustu Netraudan verkkokaupassa Kobe-kaasugrillien ominaisuuksiin ja tilaa suosikkigrillisi jo tänään, jotta grillauskausi voisi alkaa viivytyksittä!

Erilaiset Kobe-grillit

Kobe-grillejä valmistetaan useissa eri koko- ja varusteluokissa. Pienempi grilli on edullisempi, helpompi koota ja mahtuu pienempään tilaan. Suureen grilliin mahtuu puolestaan enemmän ruokaa valmistumaan kerralla. Paistopinta-alan lisäksi myös mahdolliset laskutasot vaikuttavat grillauskokemukseen. Runsaasti laskutilaa sisältävän grillin viereen ei tarvitse viritellä ylimääräistä pöytää tai muuta tasoa. Myös polttimien määrä vaihtelee grillin koosta riippuen. Esimerkiksi Kobelta on tarjolla muun muassa neljä ja kuusi poltinta sisältäviä malleja. Kobe-grillit eivät ole pelkästään hyvin toiminnallisia, vaan niiden muotoilu on myös ensiluokkaista. Näin grilli voi olla ansaitsemansa huomion keskipiste, eikä sitä tarvitse yrittää piilottaa pihan perälle ulkonäköongelmien vuoksi. Laadukas grilli myös kestää ajan kulumista ja on turvallinen käyttää. Tilaa oma Kobe-kaasugrillisi Netraudan verkkokaupasta – aina taatusti edulliseen hintaan!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.