Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Betonilaatat

1-48 / 255

255 tuotetta

1-48 / 255

255 tuotetta

Betonilaatat

Betonilaatta on kestävä ja pitkäikäinen vaihtoehto pihakiveksi. Kun haluat luoda siistin ja huolitellun ilmeen pihapiiriisi, meiltä löydät sopivan vaihtoehdon. Valitset laatat nopeasti niin liikennöidyille väylille kuin käyntireiteille, poluille, patioille ja terasseille. Kokoja ja värejä on saatavilla runsaasti, joten vain mielikuvituksesi on rajana unelmiesi kiveyksen luomisessa. Tutustu laajaan valikoimaan ja vertaile vaihtoehtoja näppärästi muutamalla hiiren napsautuksella.

Tyylikkäät ja kestävät betonikivet edullisesti

Laatoitukseen kannattaa panostaa, sillä se viimeistelee ja siistii kotipihasi ilmeen. Betonilaatat ovat hinnaltaan edullinen mutta samalla hyvännäköinen ja ajaton vaihtoehto pihan päällystämiseen. Kivet luovat elävän ja miellyttävän pinnan, joka kestää kovaakin käyttöä pitkään. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia tuotteita: poimi haluamasi värit ja koot, jotta voisit rakentaa oman ainutlaatuisen kokonaisuutesi. Tuotteiden yksityiskohtaisista tiedoista löydät vinkkejä niiden ihanteellisista käyttökohteista. Neliömetreittäin hinnoitellut betonikivet on helppo tilata suoraan rakennuskohteeseen nopealla toimituksella. Selaa siis valikoimaa ja varmista projektisi onnistuminen.

Kuvioidut ja sileät betonilaatat netistä

Shoppailu on verkkokaupassamme aina helppoa ja nopeaa. Kun etsinnässä on laadukas betonikivi, löydät suosikkisi näppärästi laajasta tarjonnasta. Meiltä hankit niin kuvioidut kuin sileät pihalaatat monissa eri malleissa ja väreissä. Minikivillä voit luoda eläviä pintoja tai keventäviä yksityiskohtia laajoihin kokonaisuuksiin. Jämerät torilaatat puolestaan sopivat ihanteellisesti liikennöidyille alueille, sillä ne on suunniteltu kestämään henkilöauton paino. Näyttävän pihan luot reunustamalla viheralueet ja päällystämällä polut tyylikkäillä kivillä. Betonilaatta sopii hyvin myös terassin tai pation lattiaksi. Leiki väreillä tai luo yhtenäisyyttä yksivärisellä pinnalla – valinta on sinun. Kaiken tilaat helposti netistä nopealla toimituksella.

Katsotuimmat tuotteet (10)

-20%
Juuri nyt!
Tarjous
Betonilaatta, 600mm, eri vaihtoehtoja
53,50  alk. 42,80 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.