Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Pihamökit

Pihamökki on pieni mökki, joka voi sijaita kotipihassa tai kesämökkitontilla. Se on tarkoitettu yöpymiseen ja rentoutumiseen. Pihamökit ovat yleensä alle 10 neliömetrin kokoisia ulkorakennuksia, ja ne voidaan rakentaa puusta tai muusta kestävästä materiaalista. Niissä on yleensä vähän tilaa nukkumiseen ja rentoutumiseen. Valikoimastamme löydät pienet valmismökit parhailta valmistajilta.

  • 1

1-41 / 41

41 tuotetta

  • 1

1-41 / 41

41 tuotetta

Pihamökit

Pieni pihamökki soveltuu mainiosti tavaroiden säilytykseen, lasten leikkimökiksi tai vieraiden majapaikaksi, mikä ikinä onkaan oma tarpeesi. Netraudan valikoima pitää sisällään laadukkaita mökkejä monenlaiseen makuun: Voit valita perinteisen puutarhamökin, tyylikkään tasakattomajan tai hauskan tynnyrimajan kaunistamaan pihaasi.

Viehättävä puutarhamökki on oman pihan helmi

Tulevatko sinunkin mieleesi suloiset muistot, kun ajattelet mummolan pihamökkiä? Pientä, puusta rakennettua mökkiä voidaan käyttää ympäri vuoden kätevänä varastona tai kesäisin puuha-, oleskelu- ja leikkitilana. Valikoimamme pihamökit ovat sen verran tilavia ja korkeita, että niihin voidaan sijoittaa mallista riippuen myös yksi tai kaksi kerrossänkyä. Tarvittaessa voit siis helposti majoittaa useammankin lapsen tai aikuisen omaan mökkiin, kun sänkypaikkoja tarvitaan enemmän tai kun lapset haluavat viettää pyjamabileitä ilman vanhempia. Toki oma pieni mökki on myös erinomainen vetäytymispaikka yksin työskentelyyn tai lukemiseen. Perinteisissä pihamökeissä on yleensä yksi tai useampi ikkuna ja lasiovi, joiden ansiosta sisätila on valoisa ja viihtyisä. Ikkunattomat mallit soveltuvat hyvin varastokäyttöön, vaikka toki niistäkin saa kesällä tuunattua suojaisan oleskelutilan. Mikäli etsit jotain tavallisesta poikkeavaa, persoonallinen tynnyrimaja on erinomainen valinta. Veikeä muoto, viihtyisä sisätila ja funktionaalisuus tekevät tästä mallista todellisen suosikin.

Pihamökki nyt edullisesti Netraudan laajasta valikoimasta

Onko mieleisesi pihamaja löytynyt? On tärkeää huomioida, että toimitukseen sisältyvät osat vaihtelevat osittain huomattavasti valmistajan ja tuotteen mukaan. Muista siis tilausta tehdessä tarkistaa, pitääkö pintakäsittelyyn tarvittavat maalit ja muut tarvikkeet tilata erikseen. Näin varmistat, että voit aloittaa majasi kokoamisen välittömästi toimituksen saavuttua. Samalla säästät sekä aikaa että rahaa, sillä suurelle osalle tuotteita tarjoamme täysin ilmaisen kotiintoimituksen. Puuvalmiina myytävät tuotteet voidaan maalata oman maun mukaan. Voit itse päättää, loistaako uusi pihamajasi punaisen, keltaisen tai sinisen sävyissä. Vai suositko luonnollista puupintaa? Pystytysohjeet ja kaikki muut tuotekohtaiset tiedot löydät tuttuun tapaan suoraan tuotteen kohdalta.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.