Tynnyrisaunat

1-35 / 35

35 tuotetta

1-35 / 35

35 tuotetta

Tynnyrisaunat

Hanki nyt veikeän näköinen tynnyrisauna ja nauti maittavista löylyistä kaupunki- tai mökkipihalla. Kompaktissa, tynnyrin muotoisessa saunamallissa on valmiiksi asennetut lauteet ja saunakalusteet, mikä tekee siitä edullisen ja helpon ratkaisun. Netraudan valikoima pitää sisällään monipuolisen kattauksen pieniä, keskisuuria ja isoja tynnyrisaunoja. Vertaile nyt ja löydä oma suosikkisi vielä tänään!

Tynnyrisauna tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen

Etsitkö edullista, kevytrakenteista ja helposti asennettavaa saunaratkaisua kotiin tai mökille? Persoonallisen näköinen tynnyrisauna (myös putkisauna tai ulkosauna) tarjoaa ympäri vuoden unohtumattoman saunakokemuksen ja sopii hyvin sekä kaupunki- että maalaisympäristöön. Kevytrakenteinen mutta kestävä sauna ei tarvitse kiinteitä perustuksia, viemäröintiä tai sähköistystä. Mallista riippuen saunaan sisältyy myös puukiuas vesisäiliöineen ja savuhormeineen. Pidemmissä saunamalleissa on lisäksi pukuhuone ja pieni ulkoterassi penkeillä. Pystysaunoissa puolestaan tynnyriosa on kokonainen ja katto toimitetaan elementtipaloina, joissa huopakate on valmiiksi asennettu. Upeasta maisemapesäsaunasta voit nauttia luonnon tarjoamasta rauhasta ennennäkemättömällä tavalla. Sijoita saunasi vaikka ihan metsän helmaan tai lähelle järven rantaa - upea panoraamanäkymä avautuu suoraan saunan lauteilta! Jos tavanomainen ikkuna ei ole mielestäsi riittävä, osaan malleista voidaan halutessa valita myös kokonaan läpinäkyvä takaseinä. Mikäli haluat maalata ja käsitellä uuden tynnyrisaunasi oman makusi mukaan, se on tilattavissa myös ilman ulkopinnan käsittelyä. Tutustu nyt tarjontaan ja aloita oman pienen saunakeitaan rakentaminen vielä tänään!

Valitse omaan pihaasi sopiva tynnyrisauna nyt huippuedulliseen hintaan

Haaveiletko omasta pienestä saunasta kaupunkipihalla tai mökkilaiturilla? Jos etsit joustavaa ja helppoa ratkaisua, persoonallinen tynnyrisauna on oiva valinta. Saunan pystyttämiseen ei tarvita rakennuslupaa ja muutenkin asennus on onnistuu vaivattomasti. Oikealla hoidolla varmistat, että voit nauttia hyvistä löylyistä vielä vuosienkin jälkeen. Esimerkiksi saunan pintakäsittely tulee uusia kerran vuodessa. Jotta saunan sisätilat kuivuvat hyvin, saunomisen jälkeen kannattaa polttaa vielä pesällinen kiukaassa. Lisäksi voit pidentää saunasi elinikää säännöllisellä tuuletuksella ja pesulla. Oletko löytänyt jo oman suosikkisaunasi? Laita tilaus nopeasti matkaan ja hyödy Netraudan kätevästä kotiintoimituksesta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.