Valmissaunat

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Valmissaunat

Valmissauna kruunaa niin omakotitalon kuin vapaa-ajanasunnonkin pihapiirin. Valikoimastamme löydät helposti koottavat, kaiken tarpeellisen sisältävät pihasaunat muutamalla hiiren napsautuksella. Tuotteet toimitetaan joko puuvalmiina tai elementteinä, joten uusi saunasi kohoaa harjaansa nopeasti. Vertaile vaihtoehtoja ja valitse oma suosikkisi, oli se sitten kuistillinen saunamökki tai tunnelmallinen kotasauna. Laita tilaus matkaan jo tänään, jotta pääsisit nauttimaan makoisista löylyistä tuota pikaa.

Valmis pihasaunapaketti edullisesti netistä

Näppärä paketti sisältää lähes kaiken, mitä tarvitset unelmiesi pihasaunan rakentamiseen. Siihen kuuluu puurakenteiden lisäksi lauteet ja kiuas sekä kaikki kiukaan ihanteelliselle toiminnalle olennaiset tarvikkeet, kuten hormisto ja kiukaan suojat. Käytännöllisen suunnittelun ansiosta pieneen mökkiin mahtuu saunomaan isompikin porukka. Tarjolla on pelkän löylyhuoneen lisäksi pukuhuoneellisia ja kuistillisia vaihtoehtoja. Valikoimastamme löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Tuotteiden vertailu on helppoa ja nopeaa, joten toimi heti.

Helppo ja sujuva asennus

Puuvalmiina tai elementteinä toimitettava saunapaketti on helppo asentaa. Pääset siis nauttimaan uudesta saunastasi todella nopealla aikataululla laadusta tinkimättä. Kestävät materiaalit takaavat saunan pitkäikäisyyden ja käyttömukavuuden. Kiukaat ovat käytössä turvallisia. Huomaathan ennen tilauksen lähettämistä, että saunapaketit eivät sisällä perustuksia ja joihinkin malleihin katemateriaalit on tilattava erikseen. Yksityiskohtaiset tiedot löydät kunkin tuotteen kohdalta. Verkkokaupastamme löydät kaiken tarvitsemasi tuota pikaa. Liitä kaikki tarpeellinen samaan tilaukseen ja toteuta unelmasi näppärästi. Meiltä tilaat kaiken hyvään hintaan ja saat aina vastinetta rahoillesi.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16