Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Puukatokset

Tyylikäs puukatos on täydellinen säilytyspaikka polttopuille. Katos suojaa puita tehokkaasti sateelta mahdollistaen samalla riittävän ilmanvaihdon. Hyvin kuivatettuja polttopuita voidaan säilyttää ulkona katoksen alla ilmavasti pitkiäkin aikoja.

  • 1

1-32 / 32

32 tuotetta

  • 1

1-32 / 32

32 tuotetta

Puukatokset

Suomen laki edellyttää puiden säilyttämistä rakennusten ulkopuolella siihen liittyvän paloriskin vuoksi. Helpoin tapa toteuttaa puiden oikeaoppinen ulkosäilytys onkin hankkia omaan pihaan sopiva, erillinen polttopuukatos. Netraudasta löydät johtavien merkkien laadukkaat puu- ja halkokatokset huippuedulliseen hintaan.

Halkokatos polttopuiden ulkosäilytykseen

Kun puu on kerran kuivaa, se säilyy erinomaisesti myös ulkona. Tärkeää on vain, että puut suojataan suoralta sateelta. Näin voidaan varmistaa, ettei puu pääse kostumaan. Sen lisäksi puut kannattaa säilyttää myös ilmavasti, jotteivät ne pääse homehtumaan. Puiden nostaminen irti maasta puolestaan on tärkeää siksi, ettei maan kosteus pääse vaikuttamaan. Miksi puun on sitten oltava kuivaa? Kostea puu ei tietenkään pala, ja kosteaa puuta poltettaessa jopa kolmannes lämpöenergiasta menee hukkaan. Toinen ongelma on, että liian kostea puu päästää poltettaessa ympäristöön vaarallisia pienhiukkasia. Sijoittamalla polttopuut erilliseen katokseen voit siis varmistaa kotisi paloturvallisuuden, taata puiden kuivuuden ja vähentää ympäristövaikutuksia. Mikä parasta, myös saunan lämmittäminen onnistuu kuivilla puilla helposti. Meiltä löydät tyylikkäät ja erilaisiin kohteisiin soveltuvat puukatokset kätevästi samasta paikasta - tietenkin kilpailukykyiseen hintaan.

Tilaa pihaasi sopiva puukatos

Valikoimamme puukatokset on suunniteltu siten, että ne sulautuvat hyvin suomalaiseen pihapiiriin. Voit valita yksinkertaisen puuvajan tai tyylikkään pihakatoksen harja- tai pulpettikatolla. Puuvalmiina toimitettavan vajan etu on, että voit maalata ja koristella sen oman maun mukaan. Vaihtoehtoisesti voit hankkia metallisen katoksen, joka voidaan sijoittaa ulkorakennuksen yhteyteyteen.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.