Puukatokset

1-28 / 28

28 tuotetta

1-28 / 28

28 tuotetta

Puukatokset

Tyylikäs puukatos on täydellinen säilytyspaikka polttopuille. Katos suojaa puita tehokkaasti sateelta mahdollistaen samalla riittävän ilmanvaihdon. Netraudasta löydät johtavien merkkien laadukkaat puu- ja halkokatokset huippuedulliseen hintaan. Tilaa nyt omasi ja laita pihasi kuntoon vielä tänään!

Halkokatos polttopuiden ulkosäilytykseen nyt netistä

Suomen laki edellyttää puiden säilyttämistä rakennusten ulkopuolella siihen liittyvän paloriskin vuoksi. Helpoin tapa toteuttaa puiden oikeaoppinen ulkosäilytys onkin hankkia omaan pihaan sopiva, erillinen polttopuukatos. Kun puu on kerran kuivaa, se säilyy erinomaisesti myös ulkona. Tärkeää on vain, että puut suojataan suoralta sateelta. Näin voidaan varmistaa, ettei puu pääse kostumaan. Sen lisäksi puut kannattaa säilyttää myös ilmavasti, jotteivät ne pääse homehtumaan. Puiden nostaminen irti maasta puolestaan on tärkeää siksi, ettei maan kosteus pääse vaikuttamaan. Miksi puun on sitten oltava kuivaa? Kostea puu ei tietenkään pala, ja kosteaa puuta poltettaessa jopa kolmannes lämpöenergiasta menee hukkaan. Toinen ongelma on, että liian kostea puu päästää poltettaessa ympäristöön vaarallisia pienhiukkasia. Sijoittamalla polttopuut erilliseen katokseen voit siis varmistaa kotisi paloturvallisuuden, taata puiden kuivuuden ja vähentää ympäristövaikutuksia. Mikä parasta, myös saunan lämmittäminen onnistuu kuivilla puilla leikiten! Meiltä löydät tyylikkäät ja erilaisiin kohteisiin soveltuvat puukatokset kätevästi samasta paikasta - tietenkin kilpailukykyiseen hintaan!

Tilaa pihaasi sopiva puukatos näppärällä kotiinkuljetuksella Netraudasta

Hyvin kuivatettuja polttopuita voidaan säilyttää ulkona katon alla ilmavasti pitkiäkin aikoja. Valikoimamme puukatokset on suunniteltu siten, että ne sulautuvat hyvin suomalaiseen pihapiiriin. Voit valita yksinkertaisen puuvajan tai tyylikkään pihakatoksen harja- tai pulpettikatolla. Puuvalmiina toimitettavan vajan etu on, että voit maalata ja koristella sen oman maun mukaan. Vaihtoehtoisesti voit hankkia metallisen katoksen, joka voidaan sijoittaa ulkorakennuksen yhteyteyteen. Oletko löytänyt jo oman suosikkituotteesi? Laajan valikoiman lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen jopa tuhansille tuotteille. Tervetuloa kannattaville ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16