Roskakatokset

1-64 / 64

64 tuotetta

1-64 / 64

64 tuotetta

Roskakatokset

Roskakatos pitää yleensä sijoittaa varsin näkyvälle paikalle. Siksi sen hankinnassa ei voi ajatella pelkkää käytettävyyttä. On tärkeää, että katos sopii maisemaan ja näyttää hyvältä jokaisena päivänä. Netraudan valikoimasta löydät laajan valikoiman jätekatoksia, joista löydät tyylikkään vaihtoehdon niin kivi- kuin puutalonkin kumppaniksi. Meillä on tarkat kuvat kaikista tuotteistamme, joten nettisivustollamme pääset tutkimaan jätekatosten pienimmätkin yksityiskohdat. Rajaa katsottavaksesi ne jätekatokset, joissa on toivomasi koko, väri tai materiaali. Sitten vaan tilaamaan! Huoliteltu piha on ilo silmälle.

Helpot roskakatokset jokaiseen kotiin

Laadukkaan jätekatoksen hankkiminen on varsin vaivaton juttu, sillä tilaus hoituu helposti kotisohvalta ja katos toimitetaan sinulle valmiiksi kasattuna. Puu on meille suomalaisille luonteva ja rakas rakennusmateriaali. Säänvaihteluja kestävä, pohjamaalattu lauta muuttuu maalipurkin avulla juuri oikean väriseksi. Jos perinteinen kuusi- tai mäntylauta ei ole sinun suosikkisi, tutustu Stalan valikoimaan. Huoltovapaa ja aina siistiltä näyttävä moduulivalikoima tarjoaa oivat vaihtoehdot painekyllästetylle tai maalattavalle puulle.

Netraudasta hyvännäköiset jätekatokset

Netraudasta tilaat kätevästi yhden ja kahden jäteastian vetoiset roskakatokset. Toimiva jätekatos kätkee roska-astiat siististi uumeniinsa ja pihapiiri pysyy tyylikään näköisenä silloinkin, kun roskis on täpötäynnä. Modernit jätekatokset toimivat kodin kierrätyspisteinä. Puutarhan töissä syntyvää jätettä varten kannattaa aina keväällä ja syksyllä tilata superkätevät suursäkit. Isompikin määrä oksia ja muuta puutarhajätettä katoaa teollisesti kompostoitavaksi tuota pikaa. Tartu nyt tarjouksiimme ja siistitään piha kunnon varusteilla!

Roskakatokset vaivattomasti Netraudasta

Nettitilauksen tekeminen Netraudassa on aina turvallista ja vaivatonta. Mittaa piha ja valitse sopivan kokoinen roskakatos. Tuotetiedoista näet nopeasti kaikki infot, jotka auttavat oikean valinnan tekemisessä. Myyntipalvelumme auttaa mielellään, jos tarvitset lisätietoja jätekatoksistamme. Maksaminen hoituu helposti nettipankissasi tai luottokortilla. Netraudasta löydät paljon toimivia ideoita kodin jätteiden käsittelyyn. Hyödynnä tarjouksemme ja tilaakompostorit sekä muut käyttöä kestävät jäteastiat, joista on iloa jatkuvasti. Asuminen sujuu, kun välineet ovat kunnossa. Kaiken tarvitsemasi saat edullisesti ja nopeasti toimitettuna Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16